Пореден инцидент със зло куче и малко дете. 9-годишно дете

...
Пореден инцидент със зло куче и малко дете. 9-годишно дете
Коментари Харесай

Домашно куче нахапа жестоко дете на 9, което бе оперирано и получи 48 шева на главата

Пореден случай със зло куче и малко дете. 9-годишно дете е нападнато от псе в монтанското село Горно Церовене. Детето е настанено в болница. Направена му е незабавна интервенция на скалпа. По време на случая то е било с по-малката си сестричка.

Детето се възвръща в болничното заведение в Монтана. " Състоянието му е положително. На главата има 48 шева. Малката ми щерка, която е била с него, ми описа, че до момента в който се спускали с триколката си, куче то е излязло през вратата, те са го погалили леко. То се е отдръпнало и те са тръгнали, с цел да се приберат. Тогава куче то е скочило на сина ми ", описа бащата на потърпевшото дете Георги Иванов.

Собственикът на животното изясни, че до момента то не е създавало проблеми. " Не е породисто. Не знам какво се е случило, тъй като бях на работа. Кучето не се отвързва – за една година се случи за повторно. Беше завързано със синджир. В паниката убих куче то ", уточни още той.

Хората в селото се оплакват, че в обитаемото място има доста бездомни куче та, както и домашни животни, които излизат отвън дворовете на къщите, написа още " Нова ТВ ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР