Пореден гигантски гаф сътвориха главозамайалите се победители в София на

...
Пореден гигантски гаф сътвориха главозамайалите се победители в София на
Коментари Харесай

Фатален гаф: ПП-ДБ пуснаха скандално видео с тяхна фалшификаторка

Пореден великански гаф сътвориха главозамайалите се спечелили в София на първи тур от ПП-ДБ. Цял ден медии, обществени мрежи и прокуратура се занимават със скандално видео от с. Малорад, Борован, в което се вижда, че член на комисията подправя бюлетини. Членове и симпатизанти на ПП-ДБ развъртяха записа по фейсбук, с цел да показват по какъв начин съперниците им фалшифицират изборите. Куриозното в тази ситуация обаче е това, че въпросната дама, като е снимана, в действителност е от ПП-ДБ. Тя се споделя Моника Йорданова и е председател на комисията в Малорад.

Още по-забавното е, че гафът е видян от дъщерята на някогашния червен министър Румен Овчаров. Именно Теодора Овчарова-Драганова отбелязва във фейсбук следното:

„ Забелязвам, че много от умнокрасивите гласоподаватели с отвращение споделят видеото, в което ръководителят на комисията в Малорад подправя бюлетини в полза на избран претендент. Интересен факт - въпросният ръководител Моника Йорданова е от ППДБ! Шарлатани forever ”.

Скандалното видео е публикувано от деятел на Демократична България на име Петър Бакалов. Той е деен участник в митингите през 2020 година След него всички деятели на ПП-ДБ подхващат записа и го въртят в социалните мрежи като доказателство за операции на изборите поради хартиената бюлетина. Никой обаче не се сеща да ревизира и откри, че фалшификаторката в действителност е... човек на ПП-ДБ. 



 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР