Пореден ден на скандали между управляващи и опозиция за мястото

...
Пореден ден на скандали между управляващи и опозиция за мястото
Коментари Харесай

Депутатите отново се скараха за присъствието на Делян Добрев в залата

Пореден ден на кавги сред ръководещи и съпротива за мястото на Делян Добрев като народен представител.

Българска социалистическа партия повториха тезата си, че той няма място в залата поради оповестеното решение на Конституционния съд. Решението обаче не важи със задна дата и няма спънка да остане народен представител.

Александър Симов, народен представител от левицата, предложи от трибуната да се гласоподава процедура за допуск на Добрев, с цел да има съображение да участва. Той от своя страна изрази удивление за какво толкоз го ненавиждат от Българска социалистическа партия и допусна, че е поради сините вратовръзки, които носи. „ Затова през днешния ден сложих червена”, съобщи той и се обърна към председателстващия пленарното съвещание Валери Жабланов с думите: „ Предлагам освен да ме отстраните от зала, а да викнете и полиция, с цел да ми сложат белезници или напряко да ме дадете за разстрел”.

Извън свадите сред съпротива и ръководещи Българска социалистическа партия внесе промени в закона за отбрана от домашно принуждение. В промените се планува да има най-малко по един спешен център за дами във всеки регионален град. Според изчисленията това би коствала 2,5 млн. лева

Левите остават изрично против приемането на Истанбулската спогодба. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР