Пореден ден на преговори между двете най-големи коалиции в Народното

...
Пореден ден на преговори между двете най-големи коалиции в Народното
Коментари Харесай

Ген. Атанасов за преговорите: Стигнахме до кадровите въпроси

Пореден ден на договаряния сред двете най-големи обединения в Народното събрание. Вече пет дни ГЕРБ- и ПП-ДБ договарят за сформиране на държавно управление, като всички участници в договарянията пазят безмълвие по отношение на напредъка на договарянията.

От ГЕРБ- в договарянията взе участие напълно дамски екип в състав Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, Рая Назарян, Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по и Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е, а ПП-ДБ са показани от напълно мъжки екип в състав и водачите на ПП-ДБ, Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има и.

Преговорите не престават, съобщи на влизане за следващия ден на договаряния военачалник Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от ПП-ДБ. 

" Стигнахме до кадровите въпроси ", добави той. 

Вчера назова диалозите " градивни ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР