Пореден ден на остри реплики на политическата сцена.Напрежение прехвърча по

...
Пореден ден на остри реплики на политическата сцена.Напрежение прехвърча по
Коментари Харесай

Асен Василев предизвика Бойко Борисов на политически дебат

Пореден ден на остри реплики на политическата сцена.

Напрежение прехвърча по оста ГЕРБ - " Продължаваме промяната ", които провокираха Бойко Борисов на спор.



" По мотив вашето изявление: " Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, значи, че си рядко необразован ", Ви поканвам публично на спор, в който хората сами да преценяват грамотността на всеки един от нас ", гласи обява на Асен Василев в формалната страница на партията във Facebook.

Василев добави, че оставя на Борисов да реши къде и по кое време да се организира той.

От партия ГЕРБ обаче не направиха коментар. Вместо това те заговориха за премахване на сегашния държавен глава Румен Радев, а отй - за завършек на дерибеите у нас.

С назначението на Кирил Петков за министър, макар двойното му поданство, Румен Радев е нарушил конституцията. Затова апелите за отстраняването му зачестяват, разгласи Бойко Борисов.

" Той няма по какъв начин да не е знаел. От през вчерашния ден има много апели за импийчмънт на Радев. това не е злободневна тематика. Импийчмънт ще му направи и ще го смъкна българският народ ", добави водачът на партията.

Румен Радев не разяснява, само че напомни, че през вчерашния ден е сбъднат " акт на държавност " с отнемането на лиценза на охранителна компания, чийто съсобственик е притеглен като обвинен.

Името ѝ нашумя предишното лято в следствието на Антикорупционния фонд " Осемте джуджета " за отнемането на асансьорния бизнес на Илия Златанов.

" Времето на дерибеите свършва. България ще е страна на закона и силата ще се постанова единствено от нея в името на закона ", разгласи президентът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР