Поражението на Хосия Бъртън от Елис Зоро беше помрачено от

...
Поражението на Хосия Бъртън от Елис Зоро беше помрачено от
Коментари Харесай

Размирици след нокаут на братовчед на Фюри

Поражението на Хосия Бъртън от Елис Зоро беше помрачено от грозни подиуми измежду публиката в петък вечер. Братовчедът на Тайсън Фюри Бъртън беше брутално нокаутиран от Зоро в седмия рунд в Йорк Хол на Бетнал Грийн.

Но не с жестокия удар с дясната ръка ще бъде запомнена вечерта,  а с размириците измежду тълпата, които избухнаха по-късно.  След дуела членовете на двата тима следиха от кръга по какъв начин столове и юмруци летяха измежду почитателите.

Ugly scenes at York Hall after fighting broke out in the crowd after the result of Zorro VS Burton
— Punchoutboxing (@Punchoutboxing5)
Не е ясно какво е провокирало хаоса, само че той ескалира бързо, до момента в който стюардите се бореха да управляват нещата. Кадри от събитието демонстрираха мъж, който се строполи на земята, откакто беше ударен от летящ стол покрай кръга.

В главното събитие Бъртън беше повален след голямо дясно кроше в седмия рунд. И двамата бойци бяха покрити с кръв и започнаха да се борят с умората, когато Зоро събра сили за сензационния край.

След като към този момент беше проснал Бъртън на платното по-рано в рунда, Зоро наптисна съперника си върху въжетата и нанесе гневен удар, с цел да приключи борбата.

Crowd fight after Ellis Zorro vs Hosea Burton at York Hall tonight resulting in a man being floored when hit by a thrown chair…

[
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР