Поради влошено състояние на моста над река Искър на пътя

...
Поради влошено състояние на моста над река Искър на пътя
Коментари Харесай

Затварят опасен мост над река Искър във Врачанско за автомобили над 3.5 тона /снимки/

Поради влошено положение на моста над река Искър на пътя Струпец-Старо село до края на седмицата ще бъде лимитирано придвижването на коли над 3.5 тона. Това реши комисия, формирана от представители на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Мездра, РСПБЗН – Мездра, Областно пътно ръководство, ВиК, чиновници от Община Мездра, както и представители на други институции, директно наранени от създалата се спешна обстановка.
Ограничаването на придвижването е належащо и е с приоритет, с цел да могат да се предотвратят застрашаващи живота и здравето на водачите произшествия.
Спешно са подхванати неотложни ограничения, като до края на седмицата ще се ограничи придвижването на тежкотоварните коли и през моста ще могат да минават единствено коли до 3.5 тона. Това постанова незабавно да се изготви краткотрайна организация на придвижването и да се инсталират съответните пътни знаци от двете страни на пътя /община Роман и община Мездра/.
Предстои да се разпореди проучване на структурата на моста и да бъде направено градивно умозаключение по отношение на носимоспособността на оборудването и установяване типа на нужните инженерни мероприятия за неговия ремонт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР