Поради интерес от страна на кандидат-студенти и увеличения брой приемани

...
Поради интерес от страна на кандидат-студенти и увеличения брой приемани
Коментари Харесай

МУ - Варна обяви допълнителен прием по две специалности

Поради интерес от страна на кандидат-студенти и нараствания брой одобрявани студенти за образователната 2023/2024 година за образование против възнаграждение, Медицински университет „ Проф. доктор Параскев Стоянов " – Варна дава нова опция за кандидатстване по две магистърски стратегии към Факултет „ Фармация “, оповестиха от висшето учебно заведение.

Желаещите могат да аплайват по специалностите „ Козметология “ и „ Трансфер на технологии и нововъведения във фармацията “, като условието е да имат добито висше обучение със степен „ бакалавър “ или „ магистър “, прецизират от там.

Специфичните условия за кандидатстване за двете специалности, наличието на образователните проекти по дисциплини и семестри, както и годишните такси за образование са оповестени на уеб страницата на университета.

Обучението се организира в задочна форма и е с дълготрайност 2 образователни години - 4 семестъра. За присъединяване в класирането не се изисква полагането на приемен изпит. То се прави посредством конкурс по документи на база оценките: междинен триумф от курса на образование и междинния триумф от държавните изпити от дипломата за висше обучение, като оптималният бал е 12,00.

Крайният период за подаване на документите за кандидатстване е 31 октомври 2023 година в това число, показват още от университета.

От МУ – Варна означават също по този начин, че онлайн подаването на документите е комфортна и безвъзмездна алтернатива, от която претендентите могат да се възползват 24 часа в денонощието, а заплащането на таксата за кандидатстване от 50 лева може да се направи и посредством системата за електронни заплащания ePay или посредством Easypay.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР