„Поръчката за „Доставка и монтаж на зрителски седалки за стадион

...
„Поръчката за „Доставка и монтаж на зрителски седалки за стадион
Коментари Харесай

Пуснаха поръчката за седалките на Колежа, Зико гарантира за козирката и 10-те млн. лева

„ Поръчката за „ Доставка и монтаж на зрителски седалки за стадион „ Христо Ботев” в УПИ І - състезателен терен, кв. 16-нов по проекта на кв. „ Каменица “, гр. Пловдив “ бе подадена към Агенцията преди три дни и в законоустановения период не бе определена за инспекция “, заяви шефът „ Обществени поръчки “ към общината Тодор Тодоров. Той добави, че в изискванията на поръчката е записано задължението на компаниите, които аплайват, да дават заготовка от седалките, които оферират. На искащите претенденти ще бъде обезпечен достъп до стадиона при тяхно предпочитание да се срещнат на място със оборудването, сподели още Тодоров.

Обществената поръчка има планирана стойност 2 000 000 лв. без включен Данък добавена стойност. Процедурата е част от плана за строителство на стадион „ Христо Ботев” в град Пловдив. Офертите на участниците ще бъдат отворени на 14 април 2022 год., в 14:00 часа.

В същото време кметът Здравко Димитров посочи, че в сумата, която ще бъде обезпечена за дотъкмяване на оборудването 10 милиона лв., е включено и цялостното покриване на трибуните с козирка.

„ Заявявам, че с спомагателното финансиране на строителните действия по стадиона ще бъдат обезпечени средства за цялостното покриване на трибуните и стадиона ще добие тип, който ще удовлетвори желанието на почитателите “, сподели кметът на Община Пловдив.

Строителят на оборудването Илиян Филипов разясни също, че сумата е нужна и за покриване на разликата в цената на желязото, която единствено през последните седмици е скочила фрапантно поради военните дейности в Украйна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР