Популярността на Рексам се изстреля през последните години благодарение на

...
Популярността на Рексам се изстреля през последните години благодарение на
Коментари Харесай

Влиянието на Райън Рейнолдс върху Рексам се обяснява с това, че фенбазата на клуба на EFL в САЩ е по-малка от очакваното

Популярността на Рексам се изстреля през последните години с помощта на опитите на холивудските притежатели Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени да съживят клуба и града.

Новопридобитата популярност на уелския клуб - със звездата от " Дедпул " Рейнолдс и основателя на " Винаги е слънчево във Филаделфия " МакЕлхени като негови съсобственици - се вижда най-добре с тези, които клубът е подписал, като Пол Мълин, Бен Фостър и Джак Мариот. Въпреки повишената популярност на клуба, наподобява, че Рексам занапред ще се наложи доста на един от най-големите оставащи пазари в света: Съединените щати.

Шон Харви, шеф на Wrexham и консултант на Reynolds и McElhenney, откогато двете холивудски звезди станаха притежатели на клуба, изясни обсега на известността на Wrexham в международен мащаб. Въпреки това те към момента би трябвало да основат доста въздействие на американския пазар като клуб от Английската футболна лига (EFL).

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени направиха момчет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР