Популярният, най-вече печално, ямболски бизнесмен Динко Вълев разкри днес пред

...
Популярният, най-вече печално, ямболски бизнесмен Динко Вълев разкри днес пред
Коментари Харесай

СНИМКИ Динко от Ямбол с мега екшън в съда! Обяви колко пари взима месечно и как хлебарка го налазила в ареста

Популярният, най-много печално, ямболски предприемач Динко Вълев разкри през днешния ден пред Районния съд в Несебър каква е заплатата му. Ако се има вяра на думите му, той получавал публично с платени налози по 45 хиляди лв. на месец.

Голяма заплата прибирала и майката на двете му деца, с която живеят на фамилни начала и ръководят двете му компании за търговия с цветни метали и пътна помощ.

Динко фактически има стабилен бизнес, вложил е милиони в техника, на която цяла Южна България разчита при тежки произшествия.

Той постоянно е парадирал с благосъстоянието си, само че до този миг не бе обществено известно положението му. Има клюки, че държи и много жрици на любовта из Западна Европа, откъдето печели царски.

По двете обвинявания за побой над просяк-менте го грозят до 6 години затвор. Прокуратурата настоя Динко да остане в ареста, с цел да не пречи на следствието. Според държавното обвиняване, той можел да окаже влияние на потърпевшия – бедняк с фамилия Ценов.

Тепърва предстояло да се вършат разпит и очна ставка сред двамата, акцентираха от държавното обвиняване. Динко настоя да излезе на открито, тъй като по думите му, в случай че е в ареста, бизнесът му ще се разпадне.

В момента той имал складирани към 500 тона алуминий за 1,5 млн. лева в склада си край Ямбол, опасява се, че могат да бъдат откраднати, в случай че той не е на открито.

Динко посочи, че е подготвен да се извини персонално на просяка и призна, че си изпуснал нервите, защото имал засилено възприятие за правдивост и не считал, че е редно този човек да лъже, че е неработоспособен и да проси от остарели хора.

Нещо повече, Динко сподели, че е подготвен да му обезпечи заслон и работа – в неговата компания като надзирател.

В края на обясненията си пред Районния съд в Несебър Динко описа, че нощес, до момента в който спял на нара в ареста, го налазила хлебарка по гърдите.

Той се изплашил, подскочил и паднал от леглото на втория етаж, при което получил пострадвания. Динко има подозрения, че е счупил или натъртил част от старите си контузии, които получи преди 10 месеца.

Днес в Спешна помощ настояли да го закарат в болничното заведение за спомагателен обзор, само че той отказал, защото бил мъж на достойнството и не желал да излезе, че се опасява от правораздаването.

Адвокатът му Виктор Паскалев остана сюрпризиран от квалификацията на обвиняването. Той визираше по-тежкото такова – по член 143, алинея 1 от Наказателния кодекс – за насила.

В случая принудата е повдигането на просяка „ без крайници “ на крайници и това, че в клипа го накара да се извини на инцидентни клиенти и защитата на хипермаркета.

„ За този метод всяка детска учителка може да бъде подведена под наказателна отговорност “, посочи несебърският юрист Виктор Паскалев.

Съдът не се съобрази с настояването на прокуратурата ямболският предприемач да остане за непрекъснато в ареста и го пусна на независимост под парична гаранция в размер на 5 000 лева

Определението ще бъде обжалвано от прокуратурата, само че още през днешния ден белезниците на Динко ще бъдат свалени и той ще се прибере при фамилията си.

На излизане от правосъдната зала, откакто чу, че е освободен под парична гаранция, Динко бе сбит: " Какво значи да съм удовлетворен, а на него няма ли да има наказване? ", попита той, визирайки привличането под отговорност на просяка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР