Популярните личности трябва да разбират, че имат огромна отговорност към

...
Популярните личности трябва да разбират, че имат огромна отговорност към
Коментари Харесай

Дони Василева: Да си популярен е огромна отговорност

Популярните персони би трябвало да схващат, че имат голяма отговорност към това, което вършат, тъй като те имат доста почитатели, най-много младежи, които ги имитират. 

Това разяснява пред Нова тв Дони Василева.

За съжелание тези млади известни хора не си дават сметка за отговорността, която носят през обществените мрежи. Той в случай че се е измъкнал от наказване, младежите също ще си кажат, че в случай че нарушат закона, също ще се измъкнат като своите идоли. Затова моля към отговорност. Защото това да те виждат хората, те ще създадат същото като теб. Така че дано да са малко по-внимателни, добави тя.

Аз също считам, че монетата има две страни. Популярните персони би трябвало да имат държание за образец и би трябвало да вършат положителни каузи, с цел да стимулират и останалите членове на обществото към това, коментира  Добрин Иванов.

Затова тяхната популярност ги ангажира с отговорност. От друга старана известните персони също са хора и позволяват неточности. Те поради напрежението, на който са подложени, от време на време прибягват до непозволени средства или правят някакви скандални дейности. От трета страна пък някои персони точно със скандалните си дейности са известни и те поддържат тази линия на държание, с цел да хранят своите почитатели, разяснява той.

Така че без значение дали си известен или не, когато си  направил закононарушение, закона би трябвало да е един, добави той.

Който споделя, че няма неприятна реклама, значи не е задоволително прочут. Така че едно такова държание като да те заловен с дрога, е извънредно тежко леке върху името, върху имиджа на известния човек, разяснява Тодор Капитанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР