Популярните актьори, които участват във високобюджетни филми често страдат от

...
Популярните актьори, които участват във високобюджетни филми често страдат от
Коментари Харесай

Какво се случва с Педро Паскал

Популярните артисти, които вземат участие във високобюджетни филми постоянно страдат от контузии. Просто тъй като каскадите са част от работата им, а от време на време даже привидно почтена преживелица може да аргументи съществени пострадвания.
 Златен глобус 2024 - кои са огромните спечелили
Ето кои са огромните спечелили на премиите Златен глобус 2024

Всичко по-интересно

Точно поради това се разтревожиха и почитателите на Педро Паскал . Преди няколко дни артистът бе маркиран в на актрисата Джейми Рей Нейтив.

На нея се вижда, че Паскал е с обездвижена дясна ръка, само че във очевидно положително въодушевление. Това обаче породи доста въпроси какво тъкмо се е случило с него. Притесненията се ускориха и когато Педро Паскал се появи на церемонията по връчването на премиите Златен глобус 2024 още веднъж със специфичен слинг, обездвижващ дясната му ръка.
 Снимка 648477

Запитан от кореспонденти какво се е случило, Паскал споделя единствено, че е паднал и контузията му не е обвързвана с изпълняването на някоя комплицирана каскада на снимачната площадка, написа People.
 Най-популярните звезди в IMDb през 2023 година, измежду които са Килиън Мърфи, Марго Роби и Педро Паскал
Ето кои са най-популярните звезди в IMDb през 2023 година

Актьорите и актрисите, привлекли най-вече внимание

Актьорът, който не съумя да завоюва статуетка от церемонията, не дава повече информация нито за това какво се е случило с него, нито какъв брой сериозна е контузията му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР