Популярни диети, като кето диетата, могат да спрат прогресията на

...
Популярни диети, като кето диетата, могат да спрат прогресията на
Коментари Харесай

Популярни диети като Кето или периодично гладуване могат да помогнат за предотвратяване или забавяне на разпространението на рак

Популярни диети, като кето диетата, могат да спрат прогресията на тумора, само че са нужни повече проучвания, с цел да се оцени въздействието й върху хората, демонстрира ново изследване.

Установено е, че диети, които лимитират общия банкет на калории, глюкоза или характерни хранителни субстанции, като кетогенни диети, диети с лимитирано време и от време на време недояждане, попречват растежа на ракови тумори.

В същото време няма универсална диета, която да повлияе на развиването на рака, нови проучвания подчертаха по какъв начин храненето може да играе роля в проектите за лекуване на рак.

Резултатите бяха оповестени в ново изследване на Semmelweis Университет в Унгария, който прегледа компилация от над 300 изследвания, фокусирани върху това по какъв начин другите диети въздействат върху метаболизма на раковите кафези.

„ Раковите болести са доста разнородни в своите метаболитни зависимости: няма повсеместен вид за всички ”, доктор Отилия Менихарт, помощник професор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР