Популярната танцьорка Галина Манова, по-известна като Галя от балет “Сатен,

...
Популярната танцьорка Галина Манова, по-известна като Галя от балет “Сатен,
Коментари Харесай

Помните ли Галя от “Сатен”? Вижте как изглежда днес

Популярната танцьорка Галина Манова, по-известна като Галя от балет “Сатен ”, е обиколила над 60 страни. Любимото занятие на фамилията ѝ е да пътува.

“Пътуваме с мъжа ми и с щерка ми непрекъснато, с другари или даже единствено ние тримата сме си задоволителни. Обиколили сме над 60 разнообразни страни. Водим дребната с нас още от напълно дребна и мисля, че това толкоз доста ме е обогатило.

Възможността да пътуваш по света, да го видиш подобен, какъвто е, от личен опит е ужасно. За дребната първият път, когато през зимата след 10 часа полет кацнахме на място, където е лято, беше ужасно прекарване. Но пътешествията те вършат космополитна персона и необятно отворен към света човек “, описа пред „ Телеграф “ Галя.

Мода

Галя е оставила в предишното танците и се е отдала на основаването на дизайнерски облекла. Страстта към правенето на мода се появява преди 10 години. “Всъщност всичко стартира с любовта ми към фотографията. Аз доста обичам да фотографирам. Когато пътуваме, постоянно, виждайки нещо красиво, желая да спра и да го фотографирам, по този начин в един миг взех решение, че мога да употребявам тези фотоси, като ги трансформира в картина, а нея напечатам върху белия плат “, показа още танцьорката.

Концепцията на стилната ѝ марка в действителност се основава на основаването на авторски принтове, които вършат дрехата самостоятелна и друга. Принтовете основава сама, а моделите и цялото произвеждане е напълно българско.

“Преди години си припомням - пътуваме с мъжа ми за Португалия и аз ей по този начин ми пристигна концепцията, че желая да се запиша на курс за графичен и цифров дизайн. Той супер доста се изненада, дори малко по този начин ми се подигра и сподели, че хората години учат в Художествената академия, а аз желая с един курс да мина, само че аз съм доста поредна.

Наистина тогава не съумях да намеря курс, само че пък купих доста литература и започнах да се изучавам, четейки книги и търсейки информация, купих си стратегия за обработка на фотоси, смъкнах доста разнообразни стратегии и по този начин започнах. Всичко научих сама в процеса на работа и с доста четене на литература “.

С възторг споделя за целия развой на работа. “Аз закупувам чисто бял плат, обработвам графично картина, която се трансформира в авторски принт за него и по този метод вдъхвам нов живот на едно бяло парче плат. Впоследствие се оразмерява по кройката, а по-късно и в дреха ”.

Работа

През лятото стилната марка на Галя основава дизайнерски концептуални модели бански, като употребява същите принтове или вгражда елементи от тях, сега пък прави клинове и топове. Всъщност преди 2 години тя започва своя лична марка, която носи името на щерка ѝ - Кара.

Работата си прави с доста наслаждение и възторг, тъй като в нея е съчетано всичко, което е самата тя и артистичното, и динамичното.

Всъщност танцът е част от живота ѝ напълно до скоро, тъй като е арт и криейтив шеф на балета на едно от най-големите заведения у нас. Не ѝ липсва лудницата на тази работа, само че има носталгия по самия развой по основаването на един план.

“Това непрестанно да отсъстваш от у дома нощем, тъй като този тип работа го постанова, за мен е извънредно недопустимо, когато искаш да имаш семейство. Нощната работа е за свободни хора, които не са родители, които нямат сътрудници. И по този начин аз взех решение, че е време да остана у дома и с цел да запазя фамилията си крепко, каквото е.

В един миг си дадох сметка, че имах прекомерно доста пропуснати уикенди поради работата си. И тогава си споделих, че пропущам скъпи моменти с детето ми, че в случай че не го направя в този момент, внезапно ще осъзная по какъв начин времето се е изпарило и няма връщане обратно ”.

И по този начин не се е отказала изцяло от шоу бизнеса, само че към този момент е във време, в което ще се захване с нещо сходно, в случай че знае тъкмо каква е цената и дали тя е удовлетворителна за нея.

„ Като Галя от балет „ Сатен “ станах известна безусловно за три дни. Мисля, че по този начин и не съумя да ме промени тази популярност, тъй като Слави доста бързо ни приземи всички. Дадох доста години на танците, тази специалност в шоуто с този екип ме научи да бъда боец, научи ме какво е работа в екип на дисциплинираност - качества, които и до през днешния ден са значими в живота ми. ”

Любов

Денят ѝ и през днешния ден е доста динамичен. “Имам възприятие, че в този момент работя повече от всеки път ”, с усмивка споделя Галя. Всъщност причина за това е нейният несклоняем перфекционизъм. “Аз не мога да свърша нещо просто ей по този начин, би трябвало да е съвършено, изпипано, а това изисква доста работа и доста сила “.

Среща мъжа си преди повече от 15 години и двамата до през днешния ден не престават да са дружно в баланс и естетика. Според Галя формулата е доста елементарна. „ След като има към този момент налице обич и почитание, е доста значимо да има подобие на нещата, които са ти забавни и те вършат благополучен. И основаване на другарски връзки.

Всъщност изрично нямам доверие в това, че противоположностите се притеглят - никога. Този вид връзки са единствено за малко консуматорски връзки, само че за дълги устойчиви връзки това може да докара единствено до разлъка “, споделя тя.

Известност

Семейството е най-голямата ѝ полезност, а майчинството я трансформира. Това, което не ѝ харесва обаче, е, че “майчинството ме накара да пребивавам в непрекъснати страхове, всичко обмисляш, премисляш, не си импровизиран, въобще страхове като цяло за бъдещето на детето ти ”.

Старае се да бъде добра и ненатрапчива майка, а най-важното нещо, на което желае да научи щерка си, е преди всичко адаптивност.

“Аз доста мощно оценявам добротата и доста мощно имам вяра, че това е нещо заложено в индивида и без значение от напредъка на живота това е качеството, което би трябвало да движи човешките взаимоотношения. За страдание обаче виждам, че тази полезност за новите генерации не е чак толкоз значима и мен това доста ме натъжава.

И това е един от страховете ми в действителност. Днес овреме би трябвало децата да се учат да бъдат адаптивни. Защото през днешния ден, даже и да си цялостен с положителни качества, в случай че не си адаптивен в обществената среда, няма даже по какъв начин да те виждат ”, споделя тя.

Всеки ден върви на пилатес

Макар и да има щерка тийнейджърка, Галя към момента наподобява като на 18. Смята, че това главно се дължи на гена, който носи, само че и на спорта.

“За мен спортът и здравословното хранене са в основата на положителния външен тип, крепко и младо тяло “. Почти всеки ден може да бъде забелязана в залата за Пилатес.

“Пилатес е моят спорт, до него стигнах след моя горчив опит. Моята работа като танцьор е амортизирала тялото ми, стигнах до такава степен, че имах 3 дискови хернии на врата.

Две от тях бяха прогресирали до степен, че не можех да движа ръката си. Последва интервенция, с доста месеци възобновяване и рехабилитации. И с горчивия опит стигнах до извода, че би трябвало да стартира да се грижа за себе си, с цел да не стигна до това отново.

Тогава разбрах, че спортът би трябвало да подкрепя оптимално функционалността на тялото, а не да го амортизирам. Така открих пилатес. Тази стратегия подкрепя оздравителните процеси на организма. Практикувайки го в дълготраен проект, се грижиш за здравето си ”, споделя Галя.

Рядко можеш да я видиш във фитнес залата, а когато няма време да стигне до тренировката по пилатес, се старае да се движи даже и в къщи.

Храни се здравословно, като е изключила всички бързи въглехидрати. Спряла е бялата захар, бялото брашно и белия ориз и ги е заменила с пълнозърнести артикули.

А нейната запазена марка е пиенето на вода. “Всъщност аз се лимитирам да не пия вода, а не да пия. Всеки ден пия най-малко 3 литра, с това си изяснявам и качеството на кожата ми ”, споделя Галя и поучава - не правете нищо поради суетност. Водещото би трябвало да бъде здравето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР