Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която миналото лято каза „да” на

...
Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която миналото лято каза „да” на
Коментари Харесай

Вижте секс-клаузата в предбрачния договор на Кобилкина

Популярната сексоложка Наталия Кобилкина, която предишното лято сподели „ да” на богатия грък Такис Дретакис, е присъединила пикантна уговорка в предбрачния си контракт, разкри самата тя. Освен че двамата прецизирали авансово всички детайлности към подялбата на имуществото си при положение, че се разведат, само че по избор на разкрепостената рускиня присъединили в контракта и най-интимните си връзки, написа "Уикенд ".

Кобилкина упорствала брачният партньор ѝ да подпише, че е подготвен да извършва креватните си отговорности постоянно и покорно – без значение дали е с главоболие или е изнемощял от работа. Нотариусът, който заверил предбрачния контракт, трябвало няколко пъти да прочете любопитната уговорка преди да постави печата си – той просто не вярвал на очите си, че контрактът на бюрото му регламентира обширно половите връзки в бъдещото семейство. Обикновено в сходни контракти младоженците авансово прецизират развъждането на децата и подялбата на парцелите при разлъка.

„ Да, имаме подписан действителен договор. При това подписан пред нотариус. Аз доста имам вяра в тези неща. Когато влизаш в брак, би трябвало да оформиш юридически упованията си от колегата. По-добре е нещата да се изяснят преди сватбата. В нашият контракт написа, че не можем да отхвърляме секс един на различен. Моят мъж доста пътува, а аз също. Така че, когато се срещаме, за нас това е празник. Никога не отхвърлям секс на мъжа ми, даже, когато не го желая. Щем или не щем, нямаме право на подобен отказ”, шашна с откровението си в ефира на Би Ти Ви Кобилкина
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР