Популярната най-вече сред младото поколение певица Ариана Гранде взе първото

...
Популярната най-вече сред младото поколение певица Ариана Гранде взе първото
Коментари Харесай

Церемонията за Грами мина без някои от най-големите отличени - Ариана Гранде и Чайлдиш Гамбино

Популярната най-много измежду младото потомство певица Ариана Гранде взе първото " Грами " в кариерата си. Тя беше отличена за най-хубав поп вокален албум за четвъртия си студиен албум " Sweetener ", като съумя да се пребори със посочената за любимец Тейлър Суифт , съобщи БГНЕС.
Гранде получи премията откакто до момента шест пъти в кариерата си беше номинирана за нея, само че без да успее да я вземе. Звездата обаче отсъстваше от залата, защото единствено няколко дни преди събитието тя упрекна продуцента на церемонията в " неистина " за решението си да не пее на най-голямата музикална нощ.
" Знам, че не съм там довечера (вярвайте ми, аз се пробвах и към момента в действителност желаех да се беше случило) и знам, че споделих, че се пробвам да не влагам прекалено много в тези неща... само че (...) това е диво и красиво. Благодаря ви доста ", написа тя в Twitter.
Иначе церемонията мина под знака на " равенството сред половете ". Пет от осемте номинирани за албум на годината бяха дами. Водещата на церемонията също беше жена – носителката на 15 награди " Грами " Алиша Кийс.
Грами за " Песен на годината " получи Чайлдиш Гамбино за осъществяването си " This is America " – ария със мощно обръщение против оръжието и расизма. Политически заредената, само че и обществена комбинация се пребори с Дрейк, Кендрик Ламар и Лейди Гага.
По-рано рапърът Чайлдиш Гамбино, чието рожденно име е Доналд Глоувър, завоюва " Грами " и за " Най-добро музикално видео " . Той обаче не пристигна на церемонията, а уредниците обясниха, че е отказал поканата да пее на събитието.
Лейди Гага взе три " Грами " -та. Хитовата ария " Shallow " от кино лентата " Роди се звезда " беше отличена с две статуетки, а певицата получи и трета в категорията " Най-добър поп соло реализатор " за песента " Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?) ".
За сметка на изчезналите музикални звезди, на сцената се качи някогашната първа дама Мишел Обама. Заедно с нея бяха суперзвездите Лейди Гага, Дженифър Лопес, водещата на церемонията Алиша Кийс и актрисата Джейда Пинкет-Смит.
" Музиката ни демонстрира, че всичко е от голяма важност - всяка история във всеки глас, всяка нота във всяка ария. Така ли е, дами? ", сподели някогашната първа дама.
Звукозаписната академията, която провежда събитието, се сблъска с рецензии за това, че не е възприела многообразието в своите редици поради отношението към дамите на церемонията предходната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР