Популярната бивша американска атлетка Кара Бушер разкри, че е била

...
Популярната бивша американска атлетка Кара Бушер разкри, че е била
Коментари Харесай

Атлетка била насилена с пръст от треньора си

Популярната някогашна американска атлетка Кара Бушер разкри, че е била насилена полово с пръст от треньора си Алберто Салазар.

Тя направи разкритието в автобиографичната си книга, която излезе на пазара. Случката е преди бягането й на 1500 метра на съревнование в Италия.

Салазар масажирал краката на атлетката, а тя коментирала спортната си тактикат за идващия ден. Изведнъж ръката на Салазар се плъзнала по нагоре и той я пъхнал под късите панталони й.

" Без никакви думи и пояснения той напъха пръста си във вагината ми. При това няколко пъти ", споделя Гушер. Родената през 1978 година щерка на хърватския бежанец Мирко Гъргаш разкрива и други неприятни истории от кариерата си, в това число престоят в елитната академия за бегачи на Найки в Орегон, където точно попада под управлението на Салазар.
 Сапунката продължава: Грийнууд желае да се ожени за момичето, което го упрекна в обезчестяване
Сапунката продължава: Грийнууд желае да се ожени за момичето, което го упрекна в обезчестяване

Грийнууд към този момент е споделил на фамилията за тези планове

" На момента си помислих, че просто е неприятен теляк, само че в този момент си давам сметка за истината. Не се оплаках преди време, тъй като той беше толкоз мощен и бяхме поверили животите си на него. Напуснах плана и повече не съм говорила за това с никого ", споделя още Гушер в книгата си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР