Попитайте случаен човек и той ще ви каже, че Angela

...
Попитайте случаен човек и той ще ви каже, че Angela
Коментари Харесай

`Angela Rayner: нейният пълен списък с престъпления`

Попитайте инцидентен човек и той ще ви каже, че Angela Rayner несъмнено е направила нещо неправилно, само че не са сигурни какво.

Обвинения че тя и брачният партньор й са поддържали обособени къщи в продължение на няколко години и тя по-късно е купила своята с общинска отстъпка, защото единственият наемател, евентуално заобикаляйки 1500 английски лири налог върху финансовата облага, са се просмукали в политическите подземни води.

Не е належащо да сте чели историите деликатно или въобще, с цел да сте разбрали, че има нещо, за което заместник-лидерът на Лейбъристката партия не е почтен. Депутатите от торите не престават да се оплакват на полицията, което значи, че полицията би трябвало да продължи да го преглежда, а това единствено предизвиква осмозата.

Така че до момента в който предната пейка на Лейбъристката партия се групира покровителствено към нея, предлагайки своята „ цялостна поддръжка “, въпреки и не в действителност говорейки за протичащото се, време е да изброим цялостните и безспорни закононарушения на тази единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР