Попфолк идолът Константин бележи поредно успешно участие в Биг брадър“.

...
Попфолк идолът Константин бележи поредно успешно участие в Биг брадър“.
Коментари Харесай

Певецът Коцето ексклузвино пред в. "Шоу": Бойко е приел с усмивка сватбата с Корнелия, но Нинова...

Попфолк идолът Константин бележи следващо сполучливо присъединяване в „ Биг брат “. След като бе първият победител в шоуто за известни, в този момент бе на крачка да завоюва за повторно. Уви, за огромна изненада на всички, Джино бе почетен с почетния плакет за „ Любима звезда на България “. Въпреки оповестения зрителски избор, Константин сякаш има повече почитатели и позитиви от пребиваването си в Къщата. Успя да завоюва благосклонностите на хора, които допреди това не хранеха изключително положително мнение за представителите от този род. Устатата журналистка Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева, актрисата Марта Вачкова, рокаджията Фънки са единствено част от новите фенове на постоянно усмихнатата звезда. Наш кореспондент приказва с него за позитивните и негативните страсти по време на риалити формата, за съквартирантите, за скандалното трио с Борис Дали и Илиян, в която пеят за Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Христо Стоичков, Мадона, Бионсе, Доналд Тръмп и така нататък - Коце, размина се на косъм от втора победа в „ Биг брат “. С какво Джино се оказа по-добър от теб?
- Вие видяхте кой е по-добър! (Смее се.) Спечелих сърцата на всички критици и на съквартирантите, измежду които са Фънки и Людмила Захажаева. Всички те скандираха моето име и най-после най-демонстративно си потеглиха в противоречие с вота на феновете. Това е огромна победа за мен. Може би аз съм единственият, който се качи горе и поздрави Джино, демонстрирах почитание. В последна сметка, човек не би трябвало толкоз да ламти за първото място. Понякога втората позиция е много по-изгодна, както е в тази ситуация. Когато си първи, си обект на злобата на всички, сочат те с пръст, все нещо си си купил, все нещо си направил… Смятам второто място за доста по-хубаво от първото! И в този момент излиза, че аз съм жертвата, прецаканият човек.

Аз съм победител, усещам се като подобен. Приветствам Джино, защото е младо и симпатично момче. Единствено ме тормози, че беше прекомерно доста печален и го заявих намерено. Докторите му споделиха да не носи бастуна, тъй като си изкривява тялото. Казах му да го хвърли, да престане да го играе на жертва. Аз съм различен вид човек – обичам да си купонясвам, да си дрънкаме нелепости, да си бъдем естествени. Евала на момчето, потруди се цялостен месец да го играе на жертва, да куцука, да върви и да се жалва по доктори, да си споделя тъжната история. Всички го разкрихме още през цялото време и му казвахме да се усмихне малко. Тази трагична история, която споделя, е била преди 2-3 години. Бъди благополучен, че си жив и се усмихни на живота, не му се мръщи. За себе си съм удовлетворен, че превзех публиката, както и Албена Вулева и Марта Вачкова, които се изрекоха ласкаво за мен. Пък и на моите участията всички почитатели споделят, че аз съм техният победител. Това ми е задоволително.



- Как по този начин се зароди другарство сред теб и Фънки, който намерено атакува попфолка и представителите от този род?

- Това беше най-близкият ми човек в Къщата, обожавам го. Усещам го, че и той умира за мен. Изградихме страхотна дружба, надушихме се. Има ужасно възприятие за комизъм и е един от най-позитивните хора, които познавам. Възпитан е, класа човек. Може да си разреши да се майтапи с който си пожелае.

Той дори изяви предпочитание да пристигна в моята дискотека, да си пийнем и евентуално някое дуетче да създадем. (Усмихва се.)

- А какво ще кажеш за открития флирт на Зорница Линдарева към теб, откакто знае, че си щастливо женен, имаш деца?
- Глупости! Това е едно предаване, където би трябвало да има сюжетни линии. Ние вътре сме едни артисти, които би трябвало да вършим нещо. Вътре бяхме едно семейство, което 24 часа населява една стая. Ако снимаш един човек непрекъснато в продължение на един месец, можеш не обич, ами война да изкараш Винаги може да се изкара някаква сюжетна линия. Аз нямам нищо срещу, въпреки всичко гоним рейтинг. Даже би трябвало да дадем малко от себе си. Нашите близки схващат защо става на въпрос. Моята брачна половинка нито за момент не се е разстроила. Тя знае, че това е игра и ние сме влезнали да я играем. По един или различен метод тази игра храни фамилията ни. Зори и Светлето бяха толкоз благи девойки, бяхме близки. Първите 2-3 дни на открито си липсвахме и си звъняхме. Определено не е имало нещо, което да е прекомерно. Това са естествени девойки, които бяха близки до мен.

Тъкмо се нанесох в новата си къща, където живях две седмици и трябваше да вляза в „ Биг брат “. Сега в моята си къща не мога да се климатизирам.

- Свикнали сме постоянно да те виждаме позитивно надъхан и настрана от споровете, само че те видяхме и с по-остри думи към Луна и Мариела Нордел?
- Аз съм си подобен – отвръщам си! Все отново не съм и първа младост, нервната ми система е опъната и когато някаква олигофренка се държи по този начин, аз откликвам. С опрощение към госпожа Нордел, само че тя не е с всичкия си и може да отиде да се прегледа някъде. Тя самата не знае какво приказва. Щяла да ме прави политик в Брюксел… За някакъв малоумник ли ме взе?! Според мен си е основала целия свят, измислила си е всичко към себе си. Всичко й е подправено. Не тя мен, а аз нея дешифрирам. Колко опит имам с хора, какъв брой хиляди и милиони хора съм виждал и съм общувал с тях, че мога да преценям. Само като я погледна в очите и мога да ти опиша нейната история.

Луна си беше в час, играеше си циркове, пееше си песните. Всичко й е наред. Когато идваше с положително при нас, я канех да седне, а когато с неприятно – получаваше шише с вода във физиономията

Каквото почукало, такова се обадило. Но тя си беше съвършена, постоянна душевен. Имаше един миг с очилата й, за което аз подшушнах на Динко, че би я подразнило.

- Признавал ли си в миналото на Луна, че си наркоман, както тя тръби на всички места след шоуто?
- Отново добра тактичност от нейна страна. Избира някоя от топ звездите и на техен тил желае да става известна. Хората от „ Биг брат “ са оставили един долап, цялостен с медикаменти, витамини и какво ли не. Вътре имаше всичко! Тя хвана едни ампули и почна да разпитва на кого са. Случайно минах от там и на подбив й споделих: „ Как на кого – моите са “. Пита ме за какво са ми, а аз й споделих: „ Е по какъв начин за какво – наркоман съм, без тях не мога да пребивавам “. Даже си стегнах ръката и й демонстрирах какви хубави вени имам, където се бода. Правя си насмешка с нея и считам, че тя разбра хумора ми.


Луна се качи на главите на всички съквартиранти

- Къде на смешка, къде не, Мариела изяви предпочитание да те прави политик. Замислял ли си се в миналото да навлезеш в дебрите на политическия свят?
- Всеки човек си има своя орис. Аз от дълго време съм избрал какво желая да върша и го върша към този момент 19 години. Всеки човек, който ме заприказва по този метод като Мариела, той или е вманиачен, или ми се подиграва. Знам моят път какъв е и си го последвам. Почти се изморих и от него. Като ми се събере един месец съвсем без сън и ми идва допълнително. Ще ми се да си почивам, а не да се занимавам с нови поприща. Ще се боря на моя фронт, реализирам си нещата, доставя ми наслаждение моята работа и се усещам благополучен.

- От този формат разбрах нещо ново за теб – умееш да имитираш гласа на Васил Найденов, и то доста добре!
- Аз съм добър в това, което върша. Логично е да мога да подражавам доста хора, като Володя Стоянов и Тони Стораро. Имам някакъв гений сякаш. Много добре ми се получава имитацията на Васил Найденов.

- Обижда ли те от време на време това, че всички от попфолк сектора ви поставят под общ знаменател и сте нарицателно за нещо просташко?
- Не, аз си знам моите неща. Връщам се обратно, върша си ретроспекции на песните, където са взели участие филхармонисти, джаз саксофонисти, множеството текстове ги е писала Надежда Захариева, някогашен министър на културата, „ Ку-ку бенд” са ми свирили… Пея с толкоз възприятие на чист български език, без диалекти. Имам прелестна орнаментика и бленда. Кой където желае да ме поставя и причислява. Най-важното е хората като ме слушат да се просълзяват и да се радват, да изпитват някакви страсти. Това е работата на актьора.

Аз съм просто артист, който пее някакви хубави песни – някои са с балканско звучене и са радостни, други са тъжни.

Маги Халваджиян ми е снимал първоначално клиповете Вальо Градинарски, китаристът на LZ, ми е основал част от песните. Имам национална ария, с която завоювах първа премия на фестивала „ Пирин фолк “. Тази ария влезе в албум, който се издава в целия свят от „ Уорнър мюзик “. Давам си душата и сърцето в музиката.


Трио БИК с нов взривяващ и абсурден план

- Най-накрая дочакахме продължението на триото с Илиян и Борис Дали. Защо решихте да включите в текста толкоз известни български и международни имена?
- Момчетата утвърдиха текста на песента и ме викнаха да я запишем. Отидох за 5 минути да запиша моята част и незабавно по-късно влезнах в „ Биг брат “. Клипа също го снимахме за един час. Идеята е тяхна, нека да се хареса парчето. Нещо радостно е, хората да се отърсят от напрежението. Малко простотийка да има. (Смее се.)

- Дали пък Бойко Борисов не се е обидил, че пеете за сватба сред него и Корнелия Нинова?
- Наскоро разбрах, че е имало проблем с разрешението на всеки един забъркан в песента. Шефът, Митко Пайнера, споделил, че не може да я пусне тази ария по този начин, щели да му затворят малкия екран. (Смее се.) Доколкото разбрах, Бойко е приел песента с усмивка и е харесал песента. Христо Стоичков също е дал единодушието си, „ Ку-ку бенд” и Слави не са имали срещу. Само Корнелия нещо не се е съгласила, което е доста неуместно. Това е едно шоу, подбив и всеки би трябвало да бъде необятно скроен. Даже на клипа нещо са я маскирали… Досие: Константин Иванов Славчев е роден на 17 юли 1976 година в гр. София. Той е български попфолк реализатор, а също по този начин и съсобственик в известна верига заведения. Баща му Иван е работил в системата на Министерство на вътрешните работи, а майка му – Марияна като учителка. Спортът и музиката са негови увлечения от дребен, приключва спортното учебно заведение „ Левски-Спартак “, а с музика стартира да се занимава съществено от 1999 година. Казармата Коцето кара в ШВСМ „ Левски “ или така наречен Спортна рота през интервала 1995 – 96 година Бивша другарка на Коцето е друга българска звезда – фолкпевицата Райна. На 17 септември 2010 година се дами за Надежда Стоянова. На 30 ноември 2010 година се ражда първото му дете – Марияна. На 11 октомври 2015 година се ражда синът му Александър.

Интервю на Красимир Красимиров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР