Попфолк дивата Мария шофира лъскаво червено Ламборгини по улиците на

...
Попфолк дивата Мария шофира лъскаво червено Ламборгини по улиците на
Коментари Харесай

Сковаващ страх! Миро Дзвера към Мария: Ако одраскаш „Ламборгини”-то ми, ще си събираш костите из цяла София!

Попфолк дивата Мария кара лъскаво алено „ Ламборгини ” по улиците на София, само че всеки ден трепери зад кормилото. И то не тъй като не е добър водач, а тъй като може някъде да закачи скъпото возило, което й е подарък от третия й и сегашен брачен партньор.

Мара Отварачката получи скъпото возило преди 10 месеца като рушвет от мъжа й да отдръпна жалбата в полицията за зверския побой, който той й нанесе тогава. Тя се продаде за аленото „ Ламборгини ”, само че с него получи и прекомерно огромни отговорности.

Макар да го кара тя, по документи притежател на автомобила е Мирослав Соколов. Той заплашил жена си, че единствено да одраска леко колата и ще я пребие по този начин, че да си събира костите от улиците на София.

Това е и повода Мария да е видяна да паркира колата в непрекъснат стрес. Тя избягвала маневрите на дребни пространства, тъй като се страхувала да не закачи някъде бронята или нещо друго.

Всяка вечер Миро правел обстойна ревизия на колата. Проверявал всичко и вън, и вътре, с цел да се убеди, че е като чисто нова. Причината е, че възнамерявал да я продаде, в случай че бизнесът му западне, без да го интересува, че тогава жена му ще остане без кола.

Мария усеща, че парите на Миро са застрашени и по тази причина пробва да си възвърне западналата кариера. Първата стъпка е изява в телевизионно предаване. Тази година изпъlнителката на „ Спомен ” ще вземе присъединяване в „ Като две капки вода ”, където се надява да подсети за себе си.                                          

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР