Попай моряка и неговата страст към спанака. Хапва една лъжичка

...
Попай моряка и неговата страст към спанака. Хапва една лъжичка
Коментари Харесай

Спанакът като стероид

Попай моряка и неговата пристрастеност към спанака. Хапва една лъжичка и става двойно по-здрав. Всичко ни наподобява като занимателна художествена небивалица, макар че знаем за изгодите от потреблението на зеленолистния зарзават.

Оказва се обаче, че резултатът Попай си е изцяло действителен . Това потвърждават немски учени от Берлинския свободен университет, изследвали състава на спанака.

Според резултатите, в зеленчука се съдържа екдистерон, който е естествен анаболен стероид .
 Снимка 431086

Изследователите са на мнение, че резултатът от този хормон е толкоз мощен, че на на спортистите би трябвало да им бъде неразрешено да употребяват спанак в огромни количества.

Проведено проучване за Световнатa антидопингова организация, потвърждава тройно по-добри резултати при физическа активност на хората, които са приемали капсули с екдистерон в продължение на 10-дневна подготвителна сесия, в сравнение с при тези, на които е обещано плацебо, написа Daily Mail.
 Кейлът, пестицидите и в кои зеленчуци наличието им е най-голямо
Кой е новият зарзават, цялостен с пестициди

Годишна ранглиста на " чистите " и " мръсните " плодове и зеленчуци

Учените са сюрпризирани от мощния резултат на анаболния стероид, който ни дава мощ и кара мускулите да порастват. Него можем да реализираме с потреблението на четири кг спанак дневно . Сериозно количество, несъмнено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР