Попълвали сме тестове за лоялност, призна тя. Чувала съм от

...
Попълвали сме тестове за лоялност, призна тя. Чувала съм от
Коментари Харесай

Митева призна: Попълвали сме тестове за лоялност, колеги са подлагани на детектор на лъжата


Попълвали сме проби за преданост, призна тя. Чувала съм от сътрудници, че са подлагани на детектор на лъжата, само че не е имало последици. Резултатът от теста за преданост не бе взет поради. Идеята в нашата партия беше хората да са специалисти. Нормално е когато влязат хора, които не познаваш, да провериш дали няма да се извърнат против теб. Това в действителност се случи. Това съобщи Ива Митева от „ ИТН “ във връзка със протичащото се в партията на Слави Трифонов.

Няма мотив да депозирам оставка като зам.-председател на Народно събрание. Нужни са 10 депутата на групата ни и ние имаме толкоз. Разбрах, че до късно нощес е траял натискът върху сътрудници, които не са се поддали. Не можех да допускам до последно за всичко, което се случва. Нека да стартират да демонстрират документи, с цел да може да се убеди обществеността за всички изказвания, които бяха изнесени, уточни Митева.

Надявам се да няма повече такива хора. Натрупа се напрежението посред ни и може би това е мотив за напускането, сподели още тя.

Снимка: Булфото
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР