Поп звездата Уикенд (The Weeknd) се завръща към корените си,

...
Поп звездата Уикенд (The Weeknd) се завръща към корените си,
Коментари Харесай

Eйбъл Тесфайе обещава, че ще "убие" сценичното си име

Поп звездата Уикенд (The Weeknd) се завръща към корените си, като възвръща същинската си идентичност - Eйбъл Тесфайе, и дава обещание, че ще " убие " театралното си име, съобщи Агенция Франс Прес.

В обществените мрежи като Twitter, където изпълнителят на шлагера " Blinding Lights " има 17 милиона почитатели, и Instagram (55,6 милиона последователи), профилите му са с двете самоличности по едно и също време.

Това е еволюция, която не е случайност, изяснява 33-годишният артист, който е роден в Канада в фамилията на етиопци, пред стилното списание " W ". В изявлението той приказва за " катарзис ".

        View this post on Instagram                      

A post shared by Abel Tesfaye (@theweeknd)

" Достигнах до миг, в който се сготвям да затворя главата " Уикенд ". Ще продължа да върша музика, може би като Ейбъл, а може би и като Уикенд. Но желая да убия Уикенд. И ще го направя… Наистина се пробвам да смъква тази кожа и да се преродя ", споделя музикантът.

Той възнамерява да употребява театралното си име за финален път за идващия си албум, върху който работи сега. " Като Уикенд съм споделил всичко, което мога ".

Със театралното си име роденият в Торонто артист стартира да се изявява в YouTube и се утвърди като един от най-големите музиканти в интервала сред 2010 и 2020 година

В разгара на пандемията от COVID-19 през 2020 година, четвъртият му албум - " After Hours ", реализира международен триумф, а шлагерът " Blinding lights " се трансформира тогава в най-стриймван в платформата Spotify.

Изпълнителят навлиза и във  филмовата промишленост. Той и Лили-Роуз Деп вземат участие в продукцията " Идолът " на HBO. Премиерата ще бъде в границите на 76-ия кино фестивал в Кан, който се открива през днешния ден.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Abel Tesfaye (@theweeknd)

Източник: Теодора Славянова/БТА
Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР