Поп звездата The Weeknd се завръща към корените си, като

...
Поп звездата The Weeknd се завръща към корените си, като
Коментари Харесай

Певецът The Weeknd с катарзис, ще „убива“ сценичното си име

Поп звездата The Weeknd се завръща към корените си, като възвръща същинската си идентичност – Eйбъл Тесфайе, и дава обещание, че ще „ убие “ театралното си име, съобщи Агенция Франс Прес.

В обществените мрежи като Туитър, където изпълнителят на шлагера „ Blinding Lights “ има 17 милиона почитатели, и Инстаграм (55,6 милиона последователи), профилите му са с двете самоличности по едно и също време.

Това е еволюция, която не е случайност, изяснява 33-годишният артист, който е роден в Канада в фамилията на етиопци, пред стилното списание „ W “. В изявлението той приказва за „ катарзис “.

„ Достигнах до миг, в който се сготвям да затворя главата „ The Weeknd “. Ще продължа да върша музика, може би като Ейбъл, а може би и като The Weeknd. Но желая да убия The Weeknd. И ще го направя… Наистина се пробвам да смъква тази кожа и да се преродя “, споделя музикантът.

Той възнамерява да употребява театралното си име за финален път за идващия си албум, върху който работи сега.

Изпълнителят навлиза и във филмовата промишленост. Той и Лили-Роуз Деп вземат участие в продукцията „ Идолът “ на HBO. Премиерата ще бъде в границите на 76-ия кино фестивал в Кан, който се открива през днешния ден.

Етикети: The Weeknd
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР