Поп сензацията Камила Кабейо бе уловена от папараци да плажува

...
Поп сензацията Камила Кабейо бе уловена от папараци да плажува
Коментари Харесай

Едни хвалят, други са изненадани: Папараци уловиха Камила Кабейо на плажа, показа пищни форми

Поп сензацията Камила Кабейо бе уловена от папараци да плажува дружно с гаджето си Шон Мендес на Маями Бийч, а почитателите видяха своята обичана певица в естествената ѝ светлина - без скъпи облекла, аксесоари, грим и прическа. Певицата е облечена като за плаж - ярък бански, който е от две елементи и разкриващ тялото на звездата.

Голяма част от почитателите останаха очаровани от външния тип на любимката си, тъй като тя несъмнено не наподобява като модел от кориците на списание, а като естествен човек, който е прекарал известно време у дома и карантината му се е отразила. Феновете не можаха да се наситят на външния тип на звездата и я похвалиха, че наподобява уверена, показвайки гордо извивките си.

Виж още:

Снимките предизвихаха вълна от мнения в мрежата, като доминират най-вече позитивните мнения, които поддържат Камила, която наподобява се е наслаждавала на времето на плажа. " Ти си същинско ентусиазъм ", " Възхищавам се на Камила, тъй като е смела и уверена в тялото си ", " Ето по този начин наподобяват естествените хора ", гласят част от мненията онлайн. Не липсват консуматори, които са сюрпризирани от външния тип на Камила, само че те са доста по-малко от тези, които откровено се радват на певицата и я поддържат.

Виж още:

Шон и Камила другояче изгеждат съвършената двойка, а скоро минаха на напълно ново равнище в връзките си, като сътвориха общ профил в Инстаграм. Не, не е отдаден напълно на тях, а на най-малкия член на тяхното семейство - кучето им, което се споделя Тарзан. Припомняме, че предходната година двамата взеха значимото решение, че желаят да осиновят кученце, за което да се грижат с доста внимание и обич. Тарзан към този момент е интернет звезда и за няколко дни го последваха хиляди консуматори, само че наподобява ще стават от ден на ден, тъй като фотосите са в действителност сладки. 

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР