Поп певицата Мария Илиева не крие, че обожава секса. Тя

...
Поп певицата Мария Илиева не крие, че обожава секса. Тя
Коментари Харесай

Мария Илиева ненаситна в леглото, Пaпи Ханс е последното й креватно завоевание! „Тя е нимфоманка!”, свидетелства рапъра Наско Колев

Поп певицата Мария Илиева не крие, че обожава секса. Тя интензивно разясняваше с другарка подвизите си в леглото преди собствен концерт, като съобщи, че наложително се отдава на креватни удоволствия най-малко по 5 пъти дневно, дочу HotArena.

„ Може да се майтапи ”, разяснява дочул я юноша, само че приятелят му го увери, че надали приказва несериозно. Именно любовта й към секса е повода да си избира по-млади мъже, който да имат сили да я задоволяват на висота в леглото. „ За Мария интензивните полови актове са нещо напълно обикновено.

Самата тя се е хвалила, че е стигала до 8 пъти дневно! Сутрин, обяд и преди участия по няколко пъти и е удовлетворена. Не инцидентно гаджетата й не изкарват дълго с нея - не е елементарно да си непрекъснато разполагаем и да й угаждаш ”, разясниха от обкръжението на изпълнителката на „ Нищо ”.

41-годишната певица е имала връзки с не един или двама млади претенденти за популярност, част от които изгряха на музикалната сцена. Цели 14 години по-младия от нея Георги Михайлов, който е татко на сина й Александър, бе последната й обществена връзка. Преди това Илиева бе интимна с още по-малкия рапър Наско Колев, който е роден през 1996 година, шокиращите 19 години по-късно от Мария. Самият Наско твърди, че е зарязал певицата, тъй като безусловно го изцеждала с непрекъснатото си предпочитание за секс.  Случвало се е да го вършат по 7 пъти дневно. „ Тя е същинска нимфоманка! Преди си мислех, че това го има единствено в порнофилмите “, признавал Наско пред другари.

Преди Колев, в леглото на дуетната половинка на Графа се подвизаваше музикантa Ангел , по-известен като единия юноша от дуета Ангел и Мойсей. Според осведомени, каката е имала къс, само че натоварен курс по креватна гимнастика с младежа, а всичко завършило толкоз бързо, колкото и почнало.

Режисьорът Люси Иларионов също е измежду мъжете, насладили се на прелестите на младата майка от близо. Тяхната връзка е била преди много години, само че той и до през днешния ден не може да не помни, че още тогава е била ненаситна в леглото и даже подвластна от креватните извършения. Поп певицата употребява услугите на две бавачки, които да се занимават с невръстния й наследник Александър, до момента в който тя е в леглото или по участия. Напоследък интензивно се приказва, че палавата Мария е съумяла да прилапа в обятията си Папи Ханс. Слуховете за тяхната спекулация стават все по-сериозни, а към този момент се появиха и техни по-интимни фотоси дружно. Според източници на " Уикенд ", двамата в действителност са имали полова задявка, само че надали връзките им ще се задълбочат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР