Поп иконата Кристина Димитрова удължи топлия сезон с най-новото си

...
Поп иконата Кристина Димитрова удължи топлия сезон с най-новото си
Коментари Харесай

Кристина Димитрова тъгува по лятото с ново парче

Поп иконата Кристина Димитрова удължи топлия сезон с най-новото си парче - " С мирис на лято ", с което с носталгия се връща към лятото и нейния обичан.

Сезонните несъответствия обаче не свършват тук. Песента, която е вторият сингъл от новия й албум " Сладките неща ", в действителност е коледен подарък от авторката на музиката и текста Каролина Ив.

За записването й Кристина взема решение да предложения и трио Elegance, които се включват с вокали и китара.

С прочувствено сантименталната ария тя натъртва точно на желанието си да продължи лятото и да го прелее в разнобагрената приказка на есента.

Видеото на парчето е снимала през септември, като започва в София и продължава на южното ни Черноморие. Запечатани са фрагменти от красивите плажове на Слънчев бряг и Свети Влас, като образната картина идейно следва копнежа по отминалото лято и обичания в текста.
свързани новини6442на 23.07.2021
На режисьорски стол на клипа сяда Радостин Събев (Шошо), който добавя и с прочувствено осъществяване на Кристина и трио Elegance в прочут столичен клуб. В ролята на барманка там се съгласява да взе участие и близка другарка на Кристина – Кристина Петрова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР