Поп-фолк певицата Емилия катастрофира, пътувайки с годеника си Жорж Башур.

...
Поп-фолк певицата Емилия катастрофира, пътувайки с годеника си Жорж Башур.
Коментари Харесай

Певицата Емилия катастрофира с годеника си!

Поп-фолк певицата Емилия катастрофира, пътувайки с годеника си Жорж Башур. Автомобилът е карал млад мъж, чието положение е най-тежко, оповестява Нова телевизия, цитирайки свои източници.
Първоначалната информация гласи, че един от хората, които са пътували в автомобила, е с заплаха за живота. Към момента не е ясно каква е повода за случая и какво е положението на певицата и нейния избраник.
Шофьорът на автомобила е в реанимацията в извънредно тежко положение с черепно-мозъчна контузия и гръдно-коремна контузия и заплаха за живота.
Емилия е настанена в клиника по хирургия с гръдна контузия. Годеникът й Жорж Башур е с лицева контузия в лицево-челюстна хирургия.
И двамата са без директна заплаха за живота.
Емилия е родена в фамилията на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея на име Даниела. Като дребна Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя споделя, че надали не е израснала по лечебните заведения. На 12-годишна възраст стартира да учи национално пеене при Живка Казакова и Димитър Колев.
След това продължава образованието си в учебното заведение в Широка лъка. Три години по-късно младата певица се отхвърля, с цел да подпише контракт с музикална компания „ Пайнер”. От димитровградската компания я утвърждават, макар че гласът ѝ е занемарен. Междувременно Емилия продължава образованието си в музикална паралелка в Димитровград и приключва през 2000 година
На 11 май 2008 година ражда първородния си наследник – Иван. На 3 октомври 2016 година Емилия стана майка за повторно като роди щерка си Мира.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР