Поп-фолк певицата Андреа обича да се снима, да се показва

...
Поп-фолк певицата Андреа обича да се снима, да се показва
Коментари Харесай

Правила ли е опит Андреа да се самоубива? Певицата с подозрителни белези

Поп-фолк певицата Андреа обича да се снима, да се демонстрира и да качва фотоси с мотив и без мотив. След раздялата ѝ с Кубрат Пулев и изключително след признанията за невярност и почитателите на певицата, и ние започнахме да гледаме изключително деликатно фотосите, които тя разгласява. Така да вземем за пример се впечатлихме от тази фотография:

Виж още: Съдбата отново събра Златка Димитрова и доктор Енчев, този път поради доброкачествено туморче

На нея се виждат белези по ръката на Андреа, а към китката - и превръзка. Под селфито тя написа, че няма значение какъв брой пъти си повален, а какъв брой пъти си се изправил, откакто си бил повален. Превързаната ръка се вижда и на още една фотография.

Виж още: Ася Капчикова проговори за рисковата си бременност, моделът ражда през юли

Въпреки че белезите са покрити и явно замазани, някои от почитателите на Андреа се усъмниха, че даже става въпрос за самоубийство. Малко по-късно обаче тя отхвърли да е правила такива опити, като даже съобщи, че е набожен човек, за който това би бил най-големият грях.

Виж още: Ето го и него: Сузанита най-сетне сподели годеника си, чиято обич я избавила от опиатите

Междувременно в обществените мрежи се появи фотография, на която се вижда жена на инвалидна количка, чакаща пред кабинет в незабавния център на Пирогов. За нея се твърди, че е точно Андреа, а дамата до нея - приятелката ѝ Моника Валериева. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР