Поп-фолк певицата Алисия е от онези популярни българки, използвали времето

...
Поп-фолк певицата Алисия е от онези популярни българки, използвали времето
Коментари Харесай

Колко дини под една мишница носи Алисия? Певицата за работата и личния си живот

Поп-фолк певицата Алисия е от тези известни българки, употребявали времето на карантината да трансформира своя фантазия в действителност - тя сътвори дълго планувана и мечтана своя фешън линия. 

Пред камерата на " На Кафе " Алисия се похвали, че има огромен интерес към облеклата от нея. Именно поради новия си бранд всекидневието на певицата се трансформирало - към този момент става все по-рано, с цел да възнамерява деня си и да прави дилемите си за деня. 

Виж още: Денис Теофиков на 20, изненада почитателите с нов дует

Алисия призна, че мъчно се носят по няколко дини под една мишница, само че за нея това не е ново и е привикнала да бъде по едно и също време и майка, и родственик, и другарка, и певица, че и бизнесдама. 

Виж още: Лято като никое друго: Романтичната и споделена морска почивка на Алекс и Влади

По думите на Алисия ключът за триумфа е в вярната класификация на целите и това, че не си губи времето с нелепости. Всички задания и цялата претовареност, с която се е заела, я кара да се усеща щастлива.

Виж още: Юлиан Вергов с тотална смяна на визията, артистът изненада

Алисия призна още, че с годините се е научила, че би трябвало да крие персоналния си живот. За нея той към този момент не е нещо, което би трябвало да се разяснява и избира да е под медийните прожектори само с работата си. Въпреки това обаче Алисия неотдавна още веднъж заинтригува и медии, и почитатели. Поводът беше неин кадър в Instagram, на който се вижда татус. За него се твърди, че е отдаден на Ники Михайлов.

Виж още: И Ваня Червенкова се оказа с ковид! Бизнесдамата написа на почитатели по какъв начин да преборят заболяването

Междувременно обаче Алисия е щастлива в своята връзка, за която описа преди време, че е почнала след... ПТП! Именно тази връзка певицата ревниво крие от погледите на медиите.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР