Поп-фолк дивата Емилия потвърди появилите се спекулации, че е прекратила

...
Поп-фолк дивата Емилия потвърди появилите се спекулации, че е прекратила
Коментари Харесай

Емилия напусна Пайнер, намекна за бременността си

Поп-фолк дивата Емилия удостовери появилите се спекулации, че е прекратила професионалните си връзки с музикална компания „ Пайнер “.

"С музикална компания "Пайнер " и семейство Димитрови извървяхме дълъг път дружно и си бяхме взаимно потребни, само че през последните години сама управлявам, възнамерявам и сбъдвам плановете си. Занапред избирам да продължа пътя си сама и с цел да спра всевъзможни спекулации, поради моето решение, ви убеждавам, че нашите взаимоотношения с компания "Пайнер " остават все по този начин положителни. Благодаря за всичките години взаимна работа! Продължавам да работя интензивно по идните ми цели и нямам самообладание да ги споделя с вас, както и същинската причина за отсъствието ми от всевъзможни обществени изяви ", написа в обществените мрежи певицата.

С този пост тя загатна, че неналичието й на сцената е подбудена не от заболяване, а от ново събитие, което е предстоящо с неспокойствие от нея и фамилията й. Певицата се омъжи през 2018 година за Жорж Башур, когато към този момент имаше две деца от Коко Динев - Иван и Мира. Според околните на певицата, сега тя е бременна с бебе номер 3 и това е повода да е деликатна и да заобикаля всевъзможни обществени изяви. Явно самата тя ще разгласи появяването на нов правоприемник напълно скоро. Според слуховете тя би трябвало да роди по Нова година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР