Поп дивата Мадона продължава да шокира публиката, въпреки възрастта си.

...
Поп дивата Мадона продължава да шокира публиката, въпреки възрастта си.
Коментари Харесай

Феновете на Мадона изтръпнаха

Поп дивата Мадона продължава да шокира публиката, макар възрастта си. Певицата разгласява в Instagram шокиращи нови селфита, които развълнуваха почитателите ѝ и провокираха обвинявания в корист с " пластика на лицето ". Припомняме, че поп кралицата навършва 63 години през август.

На фотосите певицата театралничи в първокласна баня в черен комплект спално долни дрехи. Косата ѝ е събрана от лента за главата, наблягайки овала на лицето ѝ. Изображението е допълнено от златна многопластова огърлица.

" Нов живот. Ню Йорк. Преосмисляне ", написа Мадона.

Повечето от почитателите на Мадона харесаха новите ѝ фотоси, само че някои почитатели се смутиха от " триъгълната " форма на главата ѝ, острите скули и брадичката на звездата.

" Какво се случи с главата ви? Твърде доста пластични интервенции, скъпа ", " Бяхте доста красива и щяхте да останете същата, в случай че остарявахте по натурален път ", " Нов живот и нов лифтинг на лицето? Не можете да бъдете разпознати ", " Царице, какво не е наред с лицето ти? ", " Достатъчно интервенции, вие се превръщате в извънземно, " пишат част от почитателите в мненията си.

Мадона, несъмнено, не дава отговор на упреците за променения ѝ външен тип. Изглежда, че поп кралицата въобще не се интересува от мнението на другите и се радва на връзката си с 27-годишния танцьор Аламалик Уилямс.
Снимка: Instagram  Феновете на Мадона изтръпнаха

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР