Понякога в една връзка има неща, които не трябва да

...
Понякога в една връзка има неща, които не трябва да
Коментари Харесай

13 признака, че не трябва да се разделяте с партньора

Понякога в една връзка има неща, които не би трябвало да вършиме, даже и да ви минават през мозъка. Когато става въпрос за връзки, решението за преустановяване или продължаването им е извънредно персонално и решаващо и има признаци, че не би трябвало да се разделяте с половинката.

Макар че може да има същински аргументи за овакантяване на една връзка, също толкоз значимо е да разпознавате индикаторите, които демонстрират, че оставането дружно може да е най-хубавият вид. В моменти на подозрение или комплициране разбирането на тези сигнали може да обезпечи жизненоважно решение и съвет. Изключително значимо е да се подходи към този по-дълбок въпрос със състрадание и почитание, защото партньорствата включват страстите и благосъстоянието на хората.

Надяваме се да осигурим основа за размисъл и самоанализ, като проучим сигналите, които демонстрират, че не би трябвало да се разделяте.

Не забравяйте, че всяка връзка е неповторима и тези знаци би трябвало да се поясняват в светлината на вашия съответен опит и условия.

Нито една връзка не е идеална, по тази причина отделете време да разгледате деликатно следните признаци, които са съвършено завършени и не се разделяйте ненадейно. Обмислете съответната си обстановка, потърсете съвет, в случай че е належащо, и вземете решения, които са съобразени с цялостното ви благоденствие и наслаждение.

 13 признака, че не би трябвало да се разделяте с колегата

Ето за какво не би трябвало да се разделяте с колегата преждевременно:

Дълбока прочувствена връзка

Ако имате мощна прочувствена връзка с обичания човек, това е намек, че може да преосмислите раздялата си. Добрата връзка се гради върху прочувствената съгласуваност сред вас. Ако вие си осигурявате поддръжка, схващане и комфорт, сигурно не би трябвало да слагате край.

Отлична връзка

Във всяка връзка уменията за открита и почтена връзка са от значително значение. Ако вие и брачният партньор ви поддържате връзка дейно, разрешавате проблемите и съобщавате потребностите си по време на тежкия интервал, връзката ви има положителни шансове да успее.

Взаимното почитание е в основата на всяка здрава връзка

Ако се отнасяте един към различен със състрадание, внимание и признателност, това е добър знак, че разводът не е най-хубавият вид. Не би трябвало да прибързвате и да вземате прочувствени решения, които след време ще ви накарат да съжалявате.

Споделени полезности и цели

Споделените полезности и дълготрайни цели оказват помощ за съвместимостта на партньорството. Ако и двамата имате идентични бъдещи цели и идеали, това е сигнал за чудесна основа да останете дружно.

 не би трябвало

Доверие и преданост

В днешно време това са две извънредно значими неща в една връзка. Поддържането на добра и мощна връзка изисква доверие. Ако с колегата си сте основали основи на доверие и лоялност, това е безапелационен мотив да останете дружно и не би трябвало да мислите за нищо друго.

Лично развиване и израстване

Добрата връзка предизвиква личностното развиване и разрешава на всеки човек да следва своите цели и задания. Добър индикатор е, в случай че брачният партньор ви предизвиква и поддържа персоналното ви развиване. Той не би трябвало да ви завижда, че взимате по-голяма заплата, намирате се високо в йерархията на компанията, за която работите, а да одобри това като общ триумф.

Качествено превозване на времето

Ако обичате да прекарвате времето си дружно и намирате наслаждение в наличието на другия, това демонстрира солидна връзка и съгласуемост, която си коства да бъде поддържана. Това е една от аргументите да не се разделяте.

Споделени занимания и ползи

Споделянето на общи ползи и присъединяване в взаимни действия развиват възприятие за връзка и укрепват връзките. Ако вие и вашата половинка имате общи занимания, това демонстрира съгласуемост, която не би трябвало да бъде разрушена.

 13 признака, че не би трябвало да се разделяте с колегата

Вашият брачен партньор би трябвало да ви поддържа

Изключително значимо е брачният партньор ви да може да оказва прочувствена поддръжка в сложни моменти. Раздялата може да не е най-хубавият вид, в случай че той е до вас, като ви носи разтуха, схващане и поддръжка.

Споделено възприятие за комизъм

Смехът и хуморът вършат връзката по-приятна. Сигурен симптом за съгласуемост е, в случай че вие и вашият индивидът до вас имате сходно възприятие за комизъм и обичате да се смеете дружно.

Физическа фамилиарност

Много партньорства изискват добра физическа връзка. Ако с половинката ви се радвате на добър и взаимно удовлетворяващ персонален живот, не би трябвало да мислите за разлъка.

Подкрепящ темперамент

Здравата връзка разрешава и на двете страни да запазят своята уникалност. Ако приятелят ви цени вашата характерност и ви предизвиква да бъдете себе си, това е сигнал за солидна основа за дълготрайна връзка.

Споделянето на дилемите и работата в екип оказват помощ за възстановяване на връзката

Добър знак е, в случай че вие и брачният партньор ви сте подготвени да допринасяте еднообразно и да се подкрепяте взаимно във всички аспекти на живота. Ако това е налице и при вас, то не би трябвало въобще да мислите дали би трябвало или не би трябвало да сте с този човек.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР