Понякога в актьорската професия се случва така, че за да

...
Понякога в актьорската професия се случва така, че за да
Коментари Харесай

Невероятният начин, по който Никола Парашкевов стана брокера Никола от Софѝя вкъщи“

Понякога в актьорската специалност се случва по този начин, че с цел да получи дадена роля, човек би трябвало да се бори със зъби и нокти. Подготовки, кастинги и неизменимата доза напрежение.
 Ели Колева от
От балета в сериалите - по какъв начин Ели Колева стигна до " Много мой човек "

Актрисата за капризите на ориста, за пътя към театъра и за присъединяване си в сериала

Но нищо от това не се е случило с Никола Парашкевов, който влиза в ролята на брокера Никола Алексиев в " Софѝя у дома ". Самият той твърди, че до присъединяване му в сериала на bTV се е стигнало " повече от напълно инцидентно ".

Никола е придружавал приятелката си на женитба, на която тя е била кума. Като приближен човек, е решил да ѝ помогне с каквото може - декорация на колата, водене на булката до гражданското, след това до църквата и най-сетне в ресторанта. Един час и 15-20 задания по-късно (включително едно огромно уиски за отскок), едно семейство от гостите си потегля. На излизане мъжът споделя на Никола:

- Довиждане, куме, и благодарим за организацията!

- Моля, само че аз не съм кум - дава отговор му Никола.

- Я, какъв глас... Ти с какво се занимаваш?

- Актьор съм.

- Хубава работа - аз пък се занимавам с кастинги и сега кастваме за функции за нов сериал, а ти ми приличаш на един от основните персонажи. "

Двамата си разменят номерата, а Никола се връща към сватбата и дилемите, сложени от кумата. Разбира се, изцяло не помни за диалога.

Седмица по-късно обаче му се постанова да си го напомни, тъй като получава телефонно позвъняване от... Никола Парашкевов. " След 5-10-секунден ступор подвигнах, като бях наясно, че ми следва диалог най-малкото с Аз от паралелна, може би в пъти по-развита от нашата, Вселена. "

Оказва се, че не става въпрос за някакви паранормални интензивности, а просто мултитаскингът по време на сватбата се е отразил отрицателно и Никола е записал своето име, а не това на Йордан Йосифов, индивидът от сватбата, с който е приказвал.

Скоро по-късно получава текста за кастинга, с цел да разбере, че героят му се споделя... Никола. " И като тегли човек чертата - Никола се обади на Никола, с цел да го прослуша за Никола ", майтапи се артистът.
 Снимка 627009

Емпатичен, разпилян и положителен, Никола признава, че с екранния си съименник от " Софѝя у дома " си наподобяват по доста неща. Като че и двамата с Алексиев са импулсивни, разхвърляни и не се задържат дълго на едно място.

" Както са видели към този момент феновете, той непрекъснато сменя квартири, а аз се обитавам на три разнообразни места в два разнообразни града. И двамата обичаме връзката с хора и може би това е най-голямата ни мощ. Обичаме всичко да върви леко и да честваме живота, а отговорностите от време на време ни идват допълнително, само че си се борим почтено. Абе... огромни симпатяги сме. "
 Калоян Катинчаров,
Калоян Катинчаров - от служител на реда в " Братя " до занаятчия в " Много мой човек "

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Да бъде артист Никола желае от дете. Още 9-10-годишен майка му го води на моноспектакъла на Мариус Куркински " Самият Човек ". И е безапелационен, че в никакъв случай няма да го не помни, тъй като представлението го е пренесло " там, където единствено театърът може ".

След края му се е наредил на опашка за подпис от Мариус Куркински. " Той разписваше плаката, а аз го гледах, като ударен с влажен парцал и внезапно изръсих: " И аз желая да стана артист! " Той спря, погледна ме и попита: " Кажи ми, моето момче, кое ти хареса най-вече в спектакъла и за какво? " Отговорих му, а след дълга пауза той сподели: " Ще станеш, моето момче! Давай самоуверено! "
 Снимка 627008

След като приключва Немската гимназия в Бургас, в продължение на два месеца Никола се приготвя при Симеон Димитров за кандидатстване в НАТФИЗ.

Там попада в класа на Стефан Данаилов, от който научава ужасно доста за специалността и че би трябвало да работи от сърце и със сърце. " Благодарен съм на живота, че ни срещна. Иначе нямаше да имам вяра, че е допустимо да има подобен човек. "

Свободното си време Никола Парашкевов обича да прекарва на тихи и спокойни места в компанията на другари. Формата си поддържа посредством постоянно плуване и фитнес, а спортът е с него още от тийнейджърските му години. Тогава тренира баскетбол, футбол, карате кйокушин, плува и какво ли още не. Допреди шест години тренира интензивно в " Бургас Доджо " при сенсей Лъчезар Димитров, само че получава разтежение и позабавя темпото.

Лесно ли се влиза в ролята на брокер?

На първо място ми беше забавно, което сигурно оказа помощ. Когато разбрах, че съм определен, се свързах с мои другари от сектора, с цел да схвана, какво стои зад фасадата - оказа се доста динамична среда и ми хареса. Това си е тип търговия с всичките ѝ тънкости и цялата логика на психиката. Нещо, с което в никакъв случай не съм се занимавал до момента. Но ролята по сюжет незабавно си ме качи едно ходило нагоре - действен шеф на брокерска компания, което си е доооста огромна лъжица, изключително за Алексиев.

Ако сериалът има втори сезон, какво бихте желали да се случи с героя ви в него?

О, доста неща. Иска ми се да има още подиуми, в които Алексиев води договаряния и подписва покупко-продажби. А по-нататък би ми било забавно да видя по какъв начин той намира себе си и уляга. Но това след време, тъй като има какво още да вземе от " бързия живот ".

Лесно ли се работи с Владинелла Кацарска и Иван Тодоров?

От Влади бях доста прелестно сюрпризиран, макар че е приключила неотдавна и няма кой знае какъв брой насъбран опит. Отнасяше се доста професионално. Винаги идваше с съвършено теоретичен текст, доста тъкмо разчетени подиуми, а чуеше ли " екшън ", се ококорваха едни огромни, очакващи очи.

Иван пък е много умел. Учудих се какъв брой добре построи облика си на обран, леко изсъхнал шеф на брокерска компания, имайки поради че зад кадър не му спираше устата. С него сме много разнообразни, само че това доста оказа помощ за химията по време на фотосите. Но като цяло, партньорството и с двамата ми беше доста скъпо.

Къде още можем да ви гледаме?

По настоящем съм част от трупата на Бургаския трагичен спектакъл " Адриана Будевска ". Участвам в представленията " Третата дума ", " Съвсем елементарна история " и " Градска легенда ".
 Как Владинелла Кацарска става
Как Владинелла Кацарска става " Софѝя у дома "

Младата актриса за кастинга и присъединяване в сериала, за ината и за лъскавите предмети

Наскоро бе премиерата на " Летните оси ни хапят дори през ноември " по пиесата на Иван Вирипаев. Мисля, че се получи ужасно зрелище, в което си партнираме с Пепа Николова и Асен Лозанов. Режисьор е надареният млад украинец Павло Гатилов, за който занапред ще се приказва. Също по този начин с сътрудниците Асен Блатечки и Койна Русева играем в цялата страна представлението " Умопомрачение " с режисьор Борислав Чакринов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР