Понякога се струва, че януари се проточва малко, благодарение на

...
Понякога се струва, че януари се проточва малко, благодарение на
Коментари Харесай

„Опитах закуската на Wetherspoon за £1,99 – моята чаша сок струваше повече пари“

Понякога се коства, че януари се проточва малко, с помощта на обстоятелството, че пълзиш към идната заплата и евентуално си прекалил с разноските през декември - само че Wetherspoons има нещо, което може да ви ободрява заран.

Сделката за закуска на веригата може да ви разреши да се насладите на цялостна британска закуска единствено за £1,99 и можете да я надстроите до по-голямо утринно хранене единствено за £2,99. Какво повече можете да желаете от бюджетно начало на деня?

Яйце, бекон, наденица, фасул и хаш браун в действителност могат да ви приготвят за деня, тъй че Мейзи Лоутън от Manchester Evening News отиде да види каква е врявата в The Tim Bobbin в Urmston.

Maisie написа: Пристигайки малко след 8 часа сутринта, се озовавам измежду ранните вечерящи, искащи да тестват по този начин коментираната оферта за закуска.

Избирайки дребната британска закуска за £1,99, чинията включва бекон, наденица, яйце, браун и фасул в приемлива порция, която надвишава тежестта си като стойност - само че за тези, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР