Понякога се движа по ръба, но … умея. Това заяви

...
Понякога се движа по ръба, но … умея. Това заяви
Коментари Харесай

Кобрата: Движа се по ръба, но умея

Понякога се движа по ръба, само че … умея. Това съобщи най-хубавият ни боксьор Кубрат Пулев. Пред бТВ той отговори на обвиняванията в расизъм, пристигнали от Англия след негов коментар и опроверга подправената вест, че е контузен.

Мачът с Антъни Джошуа е 100% сигурен най-малко в моите очи. Подписахме контракта и се разбрахме за 12 декември. Надявам се да има аудитория и всичко да е наред както за мен, по този начин и за моя противник, разяснява Пулев, който на 12 декември ще се бие в спор за няколко трофеи.

" На 12 декември ще видите машина за победа. Не отивам до Лондон единствено с цел да се разходя. Това е огромен триумф за България. Победата, която би трябвало да направя, мисля да донесе още по-голям триумф за страната ни ", сподели Кобрата.

" Англичаните ме караха да изтрия новината за мача, само че аз се направих, че не разбирам ", посочи той. " Не мисля, че COVID-19 може да анулира мача. Видяхте, че към този момент се реализираха няколко боксови мача във Англия ", продължи Пулев.

" Нямам визия от кое място идва подправената вест, че съм контузен. Кубрат Пулев в никакъв случай не е бил по-здрав. Толкова съм здрав и мощен, че по-късно мога да заместя и някой снегорин ", похвали се Пулев и на смешка предложи на Антон Хекимян, в случай че желае напряко да му покаже силата си като разкри, че ударът му тежи няколко тона.

Що се отнася до коментара на Пулев, че Джошуа има по-добър загар от него, поради който българинът бе упрекнат в Англия в расизъм, Кобрата сподели, че не дели хората по никакъв метод. Съжалявам, че не съм бил по-ясен в метода си на изложение, желаех просто да кажа, че няма нещо, в което Джошуа да ме превъзхожда. Имам всевъзможни другари, изясни Кобрата. И добави: " В международен мащаб се търси метод да ме смачкат ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР