Понякога разбираш какво имаш, едва когато го загубиш. Gerald Rogers

...
Понякога разбираш какво имаш, едва когато го загубиш. Gerald Rogers
Коментари Харесай

Съвети за любов от един разведен мъж

Понякога разбираш какво имаш, едвам когато го загубиш.

Gerald Rogers е психолог, който минава през доста тежък бракоразвод.

Ето какво написа той в обществените мрежи:

Очевидно не съм експерт по взаимоотношения. Но всички условия, свързани с развода ми, ме накараха да погледна от различен ъгъл.

След като изгубих дамата, която обичам, и 16-годишен брак, това са нещата, които желаех някой да ми беше споделил:

1. Не спирайте да я ухажвате. Не спирайте да ходите не срещи.

НИКОГА не приемайте дамата до себе си за даденост. Когато я попитахте дали желае да се омъжи за вас, вие обещахте да бъдете мъжа, който ще има сърцето ѝ и гневно ще го пази. То е най-важното свещено богатство, което притежавате. ТЯ ИЗБРА Върховен административен съд. Никога не го забравяйте, и в никакъв случай не ставайте мързеливи в любовта.

2. Пазете сърцето си.

Пазете сърцето си със същата отдаденост, с която защитавате и сърцето на жена си. Обичайте себе си, обичайте целия свят, само че пазете особено място в сърцето си, което да не допускате никой различен с изключение на брачната половинка ви. Нека то да е постоянно готово да я пусне вътре и да не разрешава на никого другиго да влезе там.

3. Влюбвайте се ОТНОВО и ОТНОВО и ОТНОВО.

Непрекъснато се променяте. Не сте хората, които сте били в деня на вашата женитба, и след 5 години няма да сте хората, които сте в този момент. Промяната ще пристигна, по тази причина би трябвало всеки ден да се преизбирате още веднъж и още веднъж. ТЯ НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ОСТАНЕ С Върховен административен съд и в случай че не се грижиш добре за сърцето ѝ, тя ще го даде на някого другиго или изцяло ще ви изолира и лиши от всякаква опция да си го върнете. Не спирайте да се борите за любовта ѝ, като че ли я ухажвате за първи път.

4. ВИНАГИ ТЪРСЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО в нея. Фокусирайте се върху нещата, които обичате. Така те ще се усилят.

Ако обръщате внимание на нещата, които ви нервират, вие ще виждате само това. Ако обръщате внимание на нещата, които обичате, вие ще бъдете изпълнени от обич. Правете го дотам, че в един миг да не виждате нищо друго с изключение на чиста обич. Тогава ще се почувствате като най-големия късметлия на света, тъй като имате тази жена до себе си.

5. НЕ Е ВАША РАБОТА ДА съдебна експертиза ОПИТВАТЕ ДА Я ПРОМЕНЯТЕ.

Ваша работа е да я обичате, без да очаквате да се трансформира. А в случай че тя се промени, обичайте това, в което се трансформира, без значение дали го желаете или не.
 Thinkstock
6. ПОЕМЕТЕ ПЪЛНА ОТГОВОРНОСТ за възприятията си.

Жена ви не е длъжна да ви кара да се чувствате щастливи и тя НЕ МОЖЕ да ви направи нещастни. ВИЕ сте виновни за вашето персонално благополучие, оставете го да прелее във връзката ви и в любовта ви.

7. НИКОГА НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ жена си, в случай че сте отчаян или сърдит поради нея.

Те са ВАШИ страсти и ВАША отговорност. Когато се почувствате по този начин, спрете се и помислете къде се крие казусът, какво не е наред с вътрешния ви свят. Вие сте били привлечени от тази жена, тъй като в нея сте видели най-подходящия човек, който да излекува раните от детството ви. Когато излекувате себе си, няма да се чувствате неудовлетворени поради нея, даже ще се чудите за какво в миналото сте бил.

8. ПОЗВОЛЕТЕ на жена ви да бъде СЕБЕ СИ.

Когато тя е тъжна и смутена, не е ваша работа да поправяте нещата, ваша работа е да БЪДЕТЕ ДО НЕЯ и да и покажете, че всичко е наред. Накарайте я да знае, че ще я чуете, че тя е значима за вас и че вие постоянно ще бъдете нейна опора. Женската душа е стихия от страсти и в случай че сте мощни и не я съдите, ще спечелите доверието ѝ и по този начин тя ще отвори сърцето си за вас. НЕ БЯГАЙТЕ, КОГАТО ТЯ Е ТЪЖНА. Бъдете до нея, дано тя знае, че няма да ходите на никое място. Не единствено я слушайте, опитвайте се да ЧУЕТЕ даже това, което премълчава.

9. БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ.

Не се взимайте прекомерно насериозно. Смейте се. Разсмивайте я. Смехът прави всичко по-леко.

10. ДОКОСВАЙТЕ ДУШАТА ѝ всеки ден.

Научете нейния език на любовта и характерните неща, които я карат да се усеща значима и ОЦЕНЕНА. Накарайте я да направи лист с 10 НЕЩА, които я карат да се усеща обичана. Запомнете ги, дано те станат ваш приоритет, с цел да я накарате да се почувства като кралица.

11. ЖИВЕЙТЕ СЕГА.

Не ѝ давайте единствено времето си, а вашето внимание и вашата душа. Направете всичко належащо да изчистите съзнанието си, с цел да бъдете с нея НАИСТИНА. Дръжте се с нея по този начин, като че ли е най-ценният ви клиент. Защото е.

12. ПРИЕМАЙТЕ Я КАТО СЕКСУАЛЕН ОБЕКТ.

Омагьосвайте я с мъжката си мощ, проникнете до най-дълбоките глъбини на душата ѝ. Накарайте я да се разтопи, тъй като знае, че сте до нея.

13. НЕ БЪДЕТЕ ИДИОТИ.

Но и не се опасявайте да вършиме неточности. И вие, и тя ще грешите. Учете се от грешките си. Не е нужно да сте съвършени, просто не бъдете прекомерно огромни идиоти.
 Thinkstock
14. Дайте ѝ СВОБОДА.

На една жена толкоз ѝ е привикнала да се раздава непрестанно, че от време на време има потребност да остане сама, с цел да се погрижи за себе си. Понякога има потребност да се махне, да избяга. Ако я пуснете на независимост, тя сама ще реши да се върне. Насърчавайте я да отделя време за себе си, ОСОБЕНО откакто ви се родят деца.

15. БЪДЕТЕ УЯЗВИМИ.

Не е нужно всичко да ви е наред. Бъдете подготвени да споделите възприятията си, страховете си, да признаете грешките си.

16. БЪДЕТЕ ИСКРЕНИ.

Ако имате доверие един на различен, би трябвало да сте подготвени да споделяте ВСИЧКО. Особено нещата, които не желаете да споделите. Иска се доста храброст, с цел да обичате изцяло. Иска се доста храброст, с цел да ѝ позволите да ви обича такива, каквито сте, с всички ваши положителни и неприятни черти. СВАЛЕТЕ МАСКАТА.

17. НЕ СПИРАЙТЕ ДА съдебна експертиза РАЗВИВАТЕ.

18. НЕ съдебна експертиза ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ПАРИТЕ.

Парите са игра, научете се да играете дружно и да я печелите. Конфликтите сред съотборници не са потребни. Намирайте способи да си помагате взаимно, да обедините напъните си, с цел да съумеете.

19. ВИНАГИ ПРОЩАВАЙТЕ.

Мислете за бъдещето, вместо да си губите времето с мисли за предишното. Грешките в предишното ви са едно тежко ненужно ремарке, което тежи и на вас, и на брачната половинка ви. ПРОШКАТА Е СВОБОДА. Освободете се от тежестта и постоянно избирайте любовта.

20. ВИНАГИ ИЗБИРАЙТЕ ЛЮБОВТА.

Накрая това е единствения съвет, от който имате потребност. Ако това е вашият главен принцип, който управлява решенията ви, няма нищо, което да заплаши брака ви и щастието ви.

Любовта постоянно устоява.
 Thinkstock
Редактор: Теодора Кацарова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР