Понякога, по една или друга причина, бракът се оказва несполучлив,

...
Понякога, по една или друга причина, бракът се оказва несполучлив,
Коментари Харесай

5 въпроса, които трябва да се запитате, ако искате да сключите брак за втори път

Понякога, по една или друга причина, бракът се оказва неудачен, стига се до бракоразвод, а по-късно никой не е споделил, че не можем да открием щастието още веднъж. И доста постоянно се получава тъкмо по този начин. Няма значение какъв брой брака имате, а дали сте щастливи с индивида, с който сте, тъй като от време на време първият не е финален. Все отново, евентуално се чудите дали още веднъж не прибързвате с решението си, дали е вярно и така нататък Ето 5 въпроса, които би трябвало да си зададете преди да се омъжите за повторно.

Познавате ли добре индивида до себе си – това може би е най-важният въпрос. Колко добре познавате индивида до себе си сега? Толкова, че да сключите брак с него? Помислете дали това в действителност е по този начин, дали можете да му се доверите, дали не ви дебне ново отчаяние или този път нещата в действителност ще бъдат разнообразни. Помислете добре, с цел да предпазите сърцето си и да му донесете само насладата, която заслужава.
9 вида женско държание, които мъжете ненавиждат в брака
Когато нашият обичан към този момент не изпитва предходната обич към нас, той не всеки път има смелостта да приказва непосредствено за това. И ние самите не ви...

Мислите ли за някогашния сътрудник? – Напълно ли сте сигурни, че към този момент не изпитвате нищо към него. Ако сте имали брак, евентуално сте имали и по-силна връзка с някогашния си сътрудник. Нормално е да прекарването му да отнеме време, дайте си го. Имате право на това време, тъй като единствено по този начин ще бъдете още веднъж щастливи. Не бързайте да се впускате в нов брак, отложете колкото би трябвало, стига да се чувствате добре най-после.

Липсва ли ви предходната връзка/брак? – Наистина ли сте подготвени за нов брак, не запомнили ли сте предходния. Важно е да нямате усеща към някогашен сътрудник преди да сключите брак с сегашния, тъй като другояче в главата ви е ще бъде същинска каша, която ще докара до проблеми в връзките ви. Най-добре не бързайте, обмислете всичко доста добре и в случай че се чувствате подготвени и сигурни в решението си, тогава го направете.

Каква е мотивацията ви? – Искате да се омъжите, тъй като по този начин е съвременно или тъй като чувствате, че това е индивидът, с който желаете да прекарате живота си. Какво ви кара да желаете да сключите брак още веднъж. Помислете добре и бъдете почтени пред себе си. Този въпрос може да ви спести прибързаните решения и последствията от тях.

Чувствате ли сте прочувствено подготвени за брак? – Емоциите са по-изострени при дамите. Важно е да сте наясно със своите. Дали желаете да загърбите самотата, обичате ли индивида до себе си, желаете ли да сключите брак с него? Наредете възприятията си, изяснете мисълта си. Преценете и премислете всичко по няколко пъти.
Навикът, който незабелязано унищожава даже най-стабилния брак
Всеки човек има своите секрети. Всяка загадка, без значение от това дали е огромна или дребна, оказва въздействие освен върху душeвността ни, само че и...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР