Понякога партньорите си изневеряват. За съжаление е много трудно да

...
Понякога партньорите си изневеряват. За съжаление е много трудно да
Коментари Харесай

Компаньонка разкри 8 знака в поведението на мъжа, който изневерява

Понякога сътрудниците си изневеряват. За страдание е доста мъчно да разпознаеш лъжата, тъй като е даже мисълта, че обичаният ти човек те мами, е доста мъчителна.
Саманта X е журналистка и майка, а от 2012 година е и високоплатена компаньонка. През годините на работа хубавица под микроскоп учи клиентите си. Сега тя е способна с убеденост да каже по какви признаци да може да разпознаем, че някой ни кръшка. Саманта Х е видяла повече от дузина мъже, които изневеряват на дамите и гаджетата си и знае от първа ръка по какъв начин се държат те.
"Първо, би трябвало да кажа, че не всички мъже се трансформират. Второ, въпреки това, доста повече. Като компаньон прекарвах часове в слушане на проблемите на всички типове мъже. Женени мъже или такива, които са на път да се оженят, съпрузи в нещастни бракове и щастливи и, несъмнено, ергени, които мечтаят да се срещнат с някого. Мога да кажа сигурно: всичко, което описвам тук за предателите, научих сама от тях ", споделя тя.
И макар че не можете да кажете сигурно дали брачният партньор ви изневерява, ето осемте съвета на Саманта, които могат да ви предупредят за възможна измяна:

1. Изведнъж той стана доста благ, буен и изцяло промени държанието си
"Мъжете ми споделят, че, когато изневеряват, те се пробват по някакъв метод да го компенсират. Дават цветя, провеждат пътувания, подаряват скъпи дарове. Разбира се, това не значи, че всеки добър човек е лъжец. Но, в случай че имате съмнения, това е знак, който може да ви помогне ".

2. Той се прибира у дома с мокра коса, когато няма дъжд
"Разбира се, може би той просто се е изкъпал след фитнеса, с цел да се отърве от неприятната миризма. Но какво ще стане, в случай че хукне под душа незабавно щом се прибере, без даже да ви е поздрави или целунал? Какво може да скрие? "

3. Той си ляга късно
„ Може би той остава да „ гледа телевизия “, когато вие си лягате.

4. Изведнъж стартира да носи телефона постоянно със себе си
"Ако той е непрекъснато до телефона и го взема даже под душа, коства си да се замислите. Забелязах този знак у някогашния си и в последна сметка се оказа, че той има още няколко дами с изключение на мен. "

5. Сексуалният ви живот се е трансформирал
"И няма значение по какъв начин. Или сексът изцяло е липсващ, или пък е станал ненадейно буен. Бих смятала всички внезапни промени по този въпрос като тревожни апели. "

6. Вкъщи стартира да се държи като ненормалник
"Той непрестанно се кара с вас, лъже за дреболии, упреква ви в измяна или даже инцидентно ви назовава с името на друго момиче. Спомнете си какво е споделил Фройд за подсъзнанието ".

7. Внезапно става доста безапелационен във връзка с измяната
"Никога няма да не помни една история на моя клиент. Когато брачната половинка и приятелките му гледаха програмата ми за конвой, той се включил към тях и им споделил: "Колко извънредно! Не мога да си показва какво е това нещо ". В същото време той към този момент е мислел по кое време ще си уговори среща с мен.

8. Ако го почувствате
"Повярвайте ми, няма нищо по-надеждно от вашите инстинкти. Ако мислите, че той ви изневерява, евентуално е по този начин. Този глас в мозъка ви може да ви избави живота, което допуска, че сте в рискова обстановка. Това оказва помощ да разберете какви хора в действителност имате към себе си "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР