Понякога животните изглеждат и се държат така, че в миналия

...
Понякога животните изглеждат и се държат така, че в миналия
Коментари Харесай

11 снимки на лондонския фотограф за това , колко котките приличат на хора.

Понякога животните наподобяват и се държат по този начин, че в предишния живот са били хора. Това важи изключително за домашните любимци, които споделят едно пространство с човек, привикват с редовността на домашния живот и се приспособяват към характера на стопаните си.

Теорията за сходството на хората и домашните любимци по този начин харесва на фотографа Джерард Гетингс, че той посвети на това цялостен фотопроект. Каним ви да се уверите в това!

1. Фотопроект “Do You Look Like Your Cat ” (приличаш ли на котката си?)

Всъщност хората на фотосите не са притежатели на тези животни, а са като модели. Но резултатът е толкоз прецизен и хубав.

2. Хората с огромно наслаждение се съгласиха да вземат участие в плана.

3. Матю и Хюбърт

4. Мариел и Жак (сребърен мейн-кун)

Лондонски фотограф към този момент сътвори сходен план през 2018 година, само че за сходството на хората и кучетата. Значителни характерности като дълга коса или огромни бради вършат приликата по-изразена и затова работата с котки става по-трудна и детайлна. В плана „ Do You Look Like Your Cat “ се обръща повече внимание на чертите на характера и навиците на героите.

5. Тобиас и Герой (моги)

Да кажеш „ изглеждаш като котка “ е по-лесно, в сравнение с да кажеш „ изглеждаш като френски булдог “. Хората са поласкани от сравнението с котките – майтапи се създателят на плана Джерард Гетингс.

6. Арло и Лютик (персийско-кремаво коте)

7. Ненси и Бутон (шотландска порода)

8. Доминик и Мерлин

Снимането на котки е същинско предизвикателство, споделя Джерард, защото котките са доста горди животни. Фотографът направи фотография на всяка котка в позната домашна конюнктура. Отне му доста мощ и самообладание. Това реализира той единствено благодарение на сладкиши и играчки.

9. Гантер и Алберт (екзотична дългокосместа)

10. Елизабет и Анджелика (као-мани)

11. Еднакви мустаци на двамата – е обичана фотография на създателя.

Джерарда има още по-невероятни фотоси на домашни любимци в Instagram. Поглезете се с невероятната му работа.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР