Понякога хармонията във връзката и привличането между двама партньори могат

...
Понякога хармонията във връзката и привличането между двама партньори могат
Коментари Харесай

4 зодии, които изпращат горещи съобщения на партньора

Понякога хармонията във връзката и привличането сред двама сътрудници могат да се запазят с изпращането на горещи известия. Това може да направи по-разнообразна връзката сред двамата, а и може да им помогне в случай че заради някаква причина са известно време надалеч един от различен.

Хората могат да покажат пристрастеността и желанието си към своя обичан, като изпращат на колегата си занимателни текстови известия. Това може да бъде тип задявка и флирт и да поддържа романтиката и оживлението в една връзка. Освен това, в случай че човек не е в положение да бъде физически съкровен с колегата си сега, това може да бъде метод за него да изрази своето привличане.

Друг метод за увеличение на тръпката и упованието за идни физически взаимоотношения е изпращането на чувствени известия. По същия метод има няколко зодиакални знака, които са по-склонни да изпращат известия на своите обичани, с цел да изразят своята обвързаност.

Вижте тези 4 зодиакални знака, които са по-склонни да показват желанието си за обич и пристрастеност посредством горещи известия, изпращани на техните сътрудници.

Овен

Овенът се преглежда като буен и самонадеян знак, който се характеризира със мощни стремежи и напориста персона. Тези персони са склонни да бъдат импулсивни и спонтанни, което може да усили склонността им към флиртуващ продан на горещи известия в техните взаимоотношения.

Овните са известни с това, че са екстровертни, смели и рисковани, което може да усили склонността им да бъдат почтени, до момента в който показват своите пристрастености и желания в известията. Те не се двоумят да рискуват и да пробват нови неща, което може да се прояви и в интимното им държание. За тях да изпращат горещи известия е метод да покажат какъв брой доста желаят да бъдат до колегата си в този миг.

 овен - горещи известия

Лъв

Лъвовете имат репутацията на нежни, само че и импулсивни, което може да ги накара да станат буйни в връзките си. Те постоянно избират да бъдат оценени и признавани от своите любовници и са склонни да бъдат сантиментални и всеотдайни, когато са влюбени. Те могат да бъдат доста упорити в търсенето на идеалния си сателит заради внушителните си характери.

Във връзките си Лъвовете могат да бъдат много открити и сантиментални и даже да изпращат привлекателно завладяващи известия. Те не са от срамежливите хора и решително биха се впуснали в играта на замяна на горещи известия, с цел да създадат нещата по-интересни.

 лъв - горещи известия

Скорпион

Скорпионът е изключително сетивен зодиакален знак. Тези хора обичат да изпращат еротични и горещи известия на сътрудниците си, тъй като това предизвиква интимността и връзката, даже когато са разграничени. Това може да бъде и средство за хората, родени под този знак, да открият своята неподозирана за мнозина страна. Така те могат и да оповестят желанията си в своите взаимоотношения.

Текстовите известия, които изпращат, евентуално отразяват тяхната импулсивна и сластна страна, която те избират да изследват в спалнята. Винаги обаче тези хора биха се съобразили с желанията на своя сътрудник. Готови са и да забавят темпото, в случай че другият човек не е подготвен за този стадий от връзката.

 скорпион - горещи известия

Стрелец

Стрелецът се възприема като открит, ученолюбив и самоуверен знак. Представителите му  са известни с любовта си към независимостта и свободата. Те са извънредно общителни и другарски настроени. Известни са с жаждата си за познания и непрекъснато търсят нови прекарвания, като и двете могат да се видят в интимното им държание. Те може да са по-склонни да изследват и да пробват нови неща в спалнята, което ги прави по-спокойни в изпращането на горещи известия на сътрудниците им.

 стрелец - горещи известия

Тъй като се усещат сигурни и удобно във връзките си и имат открита връзка с сътрудниците си, гореспоменатите зодиакални знаци може да се усещат по-уверени при изпращането на горещи известия. Освен това те може да имат вяра, че сътрудникът им е схватлив и отворен за приемане на подобен тип известия. Това би ги предиздвикало да се усещат по-комфортно при кореспонденцията.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР