Понякога е съвсем ясно, че даден колега не ви харесва.

...
Понякога е съвсем ясно, че даден колега не ви харесва.
Коментари Харесай

Тези 4 знака показват, че колегите ви не ви харесват

Понякога е напълно ясно, че даден сътрудник не ви харесва. Но в случай че имате проблеми с дешифрирането на евентуалните знаци, то по-добре се презастраховайте, запомняйки тези 4 сигурни знака.

1. Почти в никакъв случай не вършат зрителен контакт

Когато даден човек се пробва да скрие антипатията си, той се тормози от директния очен контакт, тъй като можете да видите враждебността му. Така че, в случай че някой сътрудник прави всичко допустимо да избегне погледа ви, това несъмнено е червен байрак.

2. Не ги интересува какво вършиме

Когато работите в екип с други хора, нормално всеки се старае да съблюдава разпоредбите, най-малкото, с цел да върви работата безпрепятствено. Но когато долавяте непукизъм от страна на сътрудниците, това не е добър знак, изключително в случай че сте управител и насоките, които сте задали, не се съблюдават съзнателно.

3. Задават прекалено много въпроси

Нормално е от време на време да задавате въпроси на хората, с които работите, само че в случай че забележите, че даден сътрудник слага под въпрос всяко решение, което вземате (и рядко поставяте под подозрение нечие друго), това е сигурен симптом, че ви няма доверие.

4. Никога нямат време за вас

Ако не можете да привлечете вниманието на вашия управител или различен сътрудник, с който би трябвало да сте в връзка, може би в действителност не ви харесва. Например, в случай че усетите, че вашите срещи и оперативки все по-често се анулират, а имейлите и позвъняванията ви остават без противоположна връзка, значи сте попаднали на дъното на листата с цели.

Източник: еxpert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР