Понякога е лесно да се установим с някого и да

...
Понякога е лесно да се установим с някого и да
Коментари Харесай

Любовта, която заслужаваш

Понякога е елементарно да се установим с някого и да забравим за любовта, която заслужаваме. Това е писмо за мен, за вас и за всеки, който се нуждае от увещание по какъв начин наподобява тази обич – любовта, която заслужаваме !

Заслужавате повече от някой, който се мести на другата страна на леглото, оставяйки ви да се страхувате от мисълта за сутринта, напомняйки ви, че пиянското предпочитание наподобява друго на идната заран. Заслужавате някой, който ще се разсъни и ще желае да допре нежните ви бузи там, където ги огрява пробиващата през щорите слънчева светлина. Някой, който ще ви споделя какъв брой сте красиви, когато спите, когато сте ядосани или когато плачете на обичания си филм, въпреки и да го гледате за стотен път. Заслужавате някой, който ви цени за всичко, което сте. Някой, който желае да остави светлините включени, с цел да ви се любува.

Заслужавате някой, който не се съгласява с вас от самото начало, само че когато спорите и двамата имате възприятието, че се побутвате взаимно, с цел да се превърнете в най-хубавите си версии. Някой, който желае да седи и да си приказва с вас до зори за новото начало, за желанията, за непознатото, за неописуемото чувство за възторг. Някой, който знае, че допирът на топлата кожа от време на време приказва повече от хиляди диалози. Заслужавате някой, който е също толкоз самостоятелен и въодушевен като вас, че даже и повече. Някой, който ще ви въодушевява. Някой, който ще ви има вяра задоволително, с цел да ви дава пространство да се развивате. Някой, който ще ви тласка по пътя към разбирането, ще ви кара да забравите за срама и ще ви изпълва с кураж.

Заслужавате най-хубавото за себе си и това ще бъде друго от нещата, които имат другите. Въпреки че ще би трябвало да прескочите някои трудности, с цел да стигнете до там, да се борите със сълзи и да изтърпите самотните нощи, когато достигнете до това, което заслужавате, нищо друго няма да има значение. Имайте религия, че ще пристигна време, когато всичко ще бъде наред.

С любов,
Една жена, на която й пука

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР