Понеже депутати тази седмица се изказваха срещу президента Румен Радев,

...
Понеже депутати тази седмица се изказваха срещу президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Нинова е баба на Кирил Петков

Понеже депутати тази седмица се изказваха против президента Румен Радев, желая да подчертая – във връзка с Румен Радев, другарко Нинова, Румен Радев е Вашето отроче, Кирил Петков е отрочето на Румен Радев, значи Вие сте баба на Кирил Петков. В този смисъл, поемете управлението на внучето си и го вкарайте в пътя.

Искам да ви кажа следното: цялостен неуспех беше това държавно управление. Единствените почтени министри бяха от Българска социалистическа партия. Ако не се бяхте бъркали на Иван Иванов земеделският министър, бел. ред.), той щеше да реализира по-добри резултати.


Вас не Ви разясня, тъй като ще ме изключите, само че в тази връзка – не допускайте този жанр на диалог с президента и един съвет – уволнете Калоян Методиев, неотложно, още на следващия ден. Защо Ви го споделям? Такива видове, които са външни за партията, да образуват Вашето мнение и мнението на Народно събрание на Българска социалистическа партия, за мен е неуместно. Но или всичко на масата, или всичко зад пердето.

По отношение на Македония – с болежка желая да оповестя, че всички червени линии бяха прегазени. И би трябвало да го признаете и кажете. По Македония направихме цялостен компромис. Защо? Защото седим в Народното събрание и поддържаме болшинство, което взима решения, които са срещу решенията на Националния ни съвет.

Източник:
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР