Поне един човек е загинал, а петима са били ранени

...
Поне един човек е загинал, а петима са били ранени
Коментари Харесай

Изстрели на 3 км от Белия дом

Поне един човек е умрял, а петима са били ранени през вчерашния ден след пукотевица във Вашингтон, съгласно информация на локалните управляващи.

Полицейският контрольор Стюарт Емерман изяснява, че обстановката още се проверява, само че може да става дума за изстрели, създадени от кола с щурмова пушка. Мотивите за закононарушението са неразбираеми. Жертвите, петима мъже и една жена са били в двора на жилищен комплекс.

Стрелбата проехтява към 22:00 ч. локално време (5 ч. сутринта българско време) в квартал Columbia Heights. От петимата ранени един е в сериозно положение.

Полицията във Вашингтон осведоми за втора пукотевица с най-малко 3 ранени половин час по-късно в друга точка на града. За момента няма данни да са свързани по сред си.

Във Вашингтон и окръга са нормални уличните стрелби, мнозина от тях свързани с локални банди. Градът, с население от 700 000 души, има регистрирани от началото на годината 123 убийства и 90 в окръга, множеството с огнестрелни оръжия.

През 2018 година броят доближи 160 в град Вашингтон и 120 в окръга, общо 280. Макар и да е огромна, тази цифра сензитивно се разграничава от записаната през 2002 година - 262 убийства в града и 189 в окръга, общо 451.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР