Поне 15 хиляди лева е прибрала Ирена Милянкова, за да

...
Поне 15 хиляди лева е прибрала Ирена Милянкова, за да
Коментари Харесай

Милянкова се фука с подмладена вагина

Поне 15 хиляди лв. е прибрала Ирена Милянкова, с цел да стане за смях, като се хвали, че си е направила вагинално подмладяване. Преди дни манекенката оповести, че се подложила на процедура, наречена “Мона Лиза”, която щяла да заличи следите от 6-те й естествени раждания. И даде обещание да споделя резултати. Откакто Ирена Милянкова разкри, че е лекувала интимните провали от основаването на многочислената си челяд, шегите и подигравките по неин адрес безусловно валят, написа Уикенд.

Особено плодородно за сеирджиите се оказа обещанието на манекенката да показа резултата от вагиналното си подмладяване.
Зевзеци означават, че евентуално се е образувала цяла опашка от искащи да ревизират персонално какъв резултат са дали процедурите “Мона Лиза”, които моделката си е правила, с цел да се оправи с провалите. Към нея завалели и оферти от загорели мъже, които държат персонално да тестват качеството на работата на естетичните хирурзи, добавя изданието.

Не е ясно по какъв начин се усеща Ирена от всичко това, само че нейната изцепка не е самоцелна. Ирена е приела да стане рекламно лице на въпросния вид корекции против солидната сума от 15 бона. Докато живееше с първия си мъж – арестанта Росен Чолов, това за нея бяха джобни пари. С втория – брокера Никола Чолаков, бяха солидна, само че постижима сума. Докато в този момент, когато многодетната майка е сама, тя просто няма право на избор. Работи каквото откри, в това число като рекламно лице на процедури за вагинално подмладяване.

Засега не е ясно дали Милянкова фактически си е направила въпросната интервенция, или единствено по този начин твърди. “Мона Лиза” по никакъв начин не е евтина терапия. Проверка на изданието демонстрира, че цената единствено на една процедура е към 2500 лв., а с цел да има резултат би трябвало да се създадат най-малко три.

фотография: инстаграм ирена милянкова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР