Помощник-треньорът на Левски Красимир Петров е наблюдавал 6 отбора в

...
Помощник-треньорът на Левски Красимир Петров е наблюдавал 6 отбора в
Коментари Харесай

Левски следи футболисти от пет бразилски клуба

Помощник-треньорът на Левски Красимир Петров е следил 6 тима в Бразилия. Преди дни той се завърна на " Герена ", откакто бе претрупан със скаутска задача в южноамериканската страна. Там бе придружаван от мениджъра Джери Перейра.

Бившият бранител интензивно оказва помощ на клуба при последните селекции. Благодарение на него Петров посети дуелите Крисиума - Бара от шампионата Катаринензе, както и полуфиналите на Гаучо.
 Близки до Хосе Кордоба оповестиха бъдещето му
Близки до Хосе Кордоба оповестиха бъдещето му

Шансовете да остане на " Герена " са нулеви

В тях се срещнаха Интернасионал Порто Алегре - Жувентуде и Гремио - Кашиас до сул. Наред с това асистентът на Николай Костов имаше и аудиенция в базата на Сао Жозе.

От началото на 2022 година сините са много дейни по привличането на футболисти от Бразилия. Те взеха 7 играчи - Цунами, Велтон, Роналдо, Рикардиньо, Дарлан, Фабио Лима и Евертон Бала. От тях двама дойдоха точно от Гремио - Рикардиньо и Дарлан.

Трима от изброените към този момент бяха трансферирани - Велтон (Гамба Осака), Роналдо (Ростов) и Дарлан (Ухан Три Таунс), и вкараха положителни средства в касата на Левски, твърди " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР