Помощник треньорът на Крумовград - Живко Миланов - е нагърбен

...
Помощник треньорът на Крумовград - Живко Миланов - е нагърбен
Коментари Харесай

Живко Миланов разкрива всички слабости на Левски

Помощник треньорът на Крумовград - Живко Миланов - е нагърбен с разузнаването на Левски. " Сините: одобряват новака в елита в неделя от 15:15 часа.

Бившият капитан на столичани бе на трибуните на стадион " Георги Бенковски " при триумфа на отбора на Николай Костов над Хебър с 1:0 в понеделник. Миланов и старшията Станислав Генчев ще изготвят тактиката си за дуела с Левски, като асистентът е показал мощните и слабите звена в настоящия тим на " сините ".

Специално внимание ще се обърне на играта на противника по крилата, където работят Фабио Лима и Марин Петков. Крумовград, както и столичани са безгрешни от началото на втория полусезон, записвайки по три победи и имат и по още две преди Нова година.

Новакът в Първа лига получи удар при триумфа над Локомотив Пловдив с 3:1 - поради насъбрани жълти картони няма да може да разчита на голмайстора си Алекс Колев. Таранът, който бе мечтан от Левски през зимата, има на сметката си 10 попадения и дели първата позиция при голмайсторите с новия таран на Ботев Пловдив - Георги Николов, написа " Тема Спорт ".
 Генчев: Когато искаш да бъдеш мощен тим, би трябвало да се надиграваш с най-хубавите
Генчев: Когато искаш да бъдеш мощен тим, би трябвало да се надиграваш с най-хубавите

Наставнкът на Крумовград разяснява идния мач против Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР