Помощник-треньорът на Ботев (Пловдив) Диян Божилов обяви, че канарчетата имат

...
Помощник-треньорът на Ботев (Пловдив) Диян Божилов обяви, че канарчетата имат
Коментари Харесай

Треньор призна за коронавирус и в Ботев Пд

Помощник-треньорът на Ботев (Пловдив) Диян Божилов разгласи, че канарчетата имат игра ч ковид, само че той от четири седмици не тренира с тима и заради тази причина това не съставлява проблем за пловдивчани.

“Определено можеше да спечелим по-убедително. През първото полувреме контролирахме мача напълно, стигнахме до по този начин стремежи гол. Имахме и други положения, само че не успяхме да затворим мача. През второто полувреме нямахме предпочитание да се прибираме, само че след тази тежка стратегия, за 30 дни това ни е осми мач, тимът се прибра поради отмалялост.

Мачът се изнерви. Отборът на гостите бе нападателен, а на моменти и недодялан. Накъса се играта, само че въпреки всичко сме удовлетворени, че продължаваме напред.

Няма да разясня съдията. Да, през първото полувреме имаше една-две обстановки, в които можеше по-рано да вдигне червен картон. Закъсня и по този начин Ферарио Спасов се изнерви”, сподели Божилов във връзка днешния триумф с 1:0 над Етър.

“Мисля, че положението на Вутов не е толкоз тежко. Надяваме се в събота да взе участие в мача против Черно море. Отиваме във Варна да играем футбол и ще се помъчим да отстраняваме Черно море”, добави Божилов във връзка идния 1/2-финален конфликт на Ботев против Черно море в баражите за Лига Европа.

След това експертът призна, че пловдивчани имат състезател с позитивен тест за ковид, само че той от четири седмици не тренира с тима.

“Имаме състезател с ковид - Димитър Тонев. Но той от четири седмици не е с тима, тъй като е с травма. Нямаме допир и не е проблем”, добави Божилов. efbet Лига 1/4 кръг, вторник 7 юли  Ботев (Пловдив) 1:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР